Pizza

Tészta elkészítési utasítása:
25 g sütőkeverékhez adjon hozzá 40ml vizet és keverje amíg sima, egynemű lesz a tészta. Vegye ki a tésztát, és nyújtsa 15-20 cm átmérőjű kör alakra. Tegye sütőpapírra és kenje meg a feltéttel. Előmelegített sütőben 200°C süsse 15 percig.
Feltét elkészítése :
4 gram keverékhez adjon hozzá 30ml vizet. Keverje össze és hagyja pár percig pihenni és hidratálódni. Elkészítés után azonnal fogyasztandó.
Energiaérték (kJ) | 1383 (401) kJ |
Energiaérték (kcal) | 328 (95) kcal |
Zsír | 3.1 (0.9) g |
ebből telített zsírsavak | 1.03 (0.3) g |
Szénhidrát | 16.9 (4.9) g |
ebből cukrok | 4.14 (1.2) g |
Rost | 13.79 (4) g |
Fehérje | 51.03 (14) g |
Só | 3.52 (1.02) g |
tészta : tejfehérje, (emulgálószer : lecitin), búzaliszt (glutén), búzarost (glutén), szárított tojásfehérje és tojássárgája, texturált búzafehérjék ((búzafehérjék (glutén), búzakeményítő (glutén)) (szulfitok), só, porlasztószerek: kálium-karbonátok és magnézium-karbonátok, lazítószerek: nátrium-pirofoszfátok és karbonátok (glutén), aromák (szulfitok), ásványi anyagok tejanyagok, vitaminok (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrin. feltét : paradicsom (42,7%), szójafehérje, sűrítőszerek : guar gumi, só sajtpor (szárított tejsavó (tej), feldolgozott sajt (tej), élesztőkivonat, szárított vaj (tej), só, maltrodextrin, tejfehérje) (7,4%), aroma (glutén), fűszernövények (mmajoránna, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring), fokhagyma, sav: citromsav, antioxidánsok: rozmaringkivonatok és alfa-tokoferol.
tej, glutén, szulfitok
TÁPLÁLKOZÁSI ÖSSZETÉTEL 100 g-ra (zárójelben adagonként 25 g)
|
|
---|---|
Energiaérték (kJ) | 1383 (401) kJ |
Energiaérték (kcal) | 328 (95) kcal |
Zsír | 3.1 (0.9) g |
ebből telített zsírsavak | 1.03 (0.3) g |
Szénhidrát | 16.9 (4.9) g |
ebből cukrok | 4.14 (1.2) g |
Rost | 13.79 (4) g |
Fehérje | 51.03 (14) g |
Só | 3.52 (1.02) g |