Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Petra K., 38 éves

"A Prodietix diéával
5 kilót fogytam 3 hét alatt..."
Petra K., 38 éves

Ez a program megtanított az ételek közötti szünetek betartására, és a több folyadékbevitelre.

Még mielőtt elkezdtem volna a diétát sikerült 4 kg-t fogynom úgy, hogy kihagytam az étrendemből a tejtermékeket és a glutént, nem azért mert ez most divat, hanem mert problémáim vannak a nyirokrendszeremmel - duzzadtak az alső végtagjaim és nem járhatok edzeni. Lefogytam, de aztán már tovább nem sikeült fogynom. Mivel közelgett a nyár és még mindig nem voltam megelégedve magammal, olyan módszert kerestem amivel éhezés és izom vesztés nélkül tudok fogyni. A munkahelyemen egy kolléganőm 17kg-t fogyott 3 hét alatt, megkérdeztem tőle hogyan.

Megtudtam hogy keto diétázik ézért én is utánna néztem az interneten és a vélemények elolvasása után a Prodietix diétát választottam. Csak koktélokon nem tudtam volna kibírni. Tetszettek a levesek, omlettek, pudingok és a kekszek is. A legnagyobb kedvencem a proteines rudak voltak, amelyeket a diéta után is magammal fogok hordani, főleg ha kirándulok valahol, vagy biciglizek, korcsolyázok. Csak bedobom a táskámba és nem kell azon gondolkoznom hogy milyen uzsonnát vegyek. 

Három hét után a Prodietix diétával 5kg-t fogytam, és a program megtanított az ételek közötti szünetek betartására, és a több folyadékbevitelre. Gondolkodok rajta hogy megismétlem még a programot.

diéta előtt

diéta után

súly

74 kg

69 kg

mellbőség

105 cm

99 cm

derékbőség

73 cm

68 cm

csípő

106 cm

102 cm

comb

63 cm

60 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval