Francia keto diéta

Péter P., 44 éves

"A Prodietix diétával
16 kilót fogytam 9 hét alatt..."
Péter P., 44 éves

Megtanultam rendszeresen étkezni és összeállítani a saját étrendemet.

Körülbelül tizenöt évvel ezelőtt kezdtem el hízni, amikor új helyen kezdtem el dolgozni és sokkal kevesebbet mozogtam. Minden felszedett kilónál megfogadtam hogy változtatok az életstílusomon, de nem sikerült. Egy évvel ezelőtt a feleségemmel úgy döntöttünk hogy itt az ideje a változásnak, többet fogunk mozogni és egészségesen fogunk étkezni. Sajnos nem láttunk nagy változásokat. Sok diétát kipróbáltunk, sajnos nem voltak nagyon sikeresek és már kezdem beletörődni abba hogy örökre túlsúlyos maradok. 

Az egyik barátnőnk küldte el nekünk a diéta előtti és utáni fényképeinek, szinte rá sem ismertünk. Ő ajánlotta nekünk a Prodietix diétát, amivel majdnem 30kg-t sikerült lefogynia. 

Átnéztem a weboldalat és körülbelül egy hónapig még gondolkodtunk rajta, próbáltam több információt találni az interneted a diétáról. A feleségem azonnal elkezdte, nem akart rám várni, így magam is láthattam hogyan működik. Már 14 nap után látni lehet a fogyás eredményeid. Az első és a második hét nehezebb volt még a ketózis állapotába került a szervezet, megszoktam a mindennapi zöldség szeletelést, búcsút intettem az édességeknek és az alkoholnak. Ezután már könnyebben ment és csak figyeltem hogyan mennek le a kilók. Az orvosom is megdícsért mert a koleszterin szintem is csökkelt, már nem fájtak a térdeim sem sétáláskor. A munkatársaim nem akartak hinni a diétának, aztán pedig alig ismertek rám. :) 

Elértem a kitűzött célomat, és elégedett vagyok. 180 cm magas vagyok és 80kg. Megtanultam egészségesebben enni és összeállítani a saját étrendemet. 

Új ruhatárra is szükségem lesz. Rengeteg ruhám túl nagy! A Prodietix diétát mindenkinek ajánlom. 

diéta előtt

diéta után

súly

96 kg

80 kg

mellbőség

117 cm

107 cm

derékbőség

114 cm

98 cm

csipő

109 cm

97 cm

comb

67 cm

61 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval