Francia keto diéta

Péter J., 47 éves

"A Prodietix diétával 12 hét alatt lefogytam."
Péter J., 47 éves

"100 %-ban tudom ajánlani a Prodietix diétát."

47 éves vagyok, és hosszú ideje küzdök a túlsúlyommal. Már azt hittem, hogy soha nem tudok lefogyni. Légzési nehézségeim voltak, és nagyon nem élveztem a testedzést. Az orvosom folyamatosan azt mondta, hogy tegyek valamit, erre bólintottam neki, de persze nem tornáztam és nem csináltam semmit.

Több évig ugyanazt a hibát követtem el. Karácsony után találtam egy diétát amit elkezdtem, de néhány hét múlva abbahagytam és újra sokat kezdtem enni, így a kilóim ismét felszöktek. Próbáltam tornázni is, sétáltam és futószalagon futottam, de a diétámmal együtt ez sehová sem vezetett.

A dobozos diétákra vonatkozó mindenféle ajánlatot figyelmen kívül hagytam, de egyszer a Prodietix-diétát ajánlotta egy munkából származó kolléganőm, aki nagyon lefogyott vele, ezért gondoltam utána nézek.

Számológéppel számoltam ki az étrend programomat, amely megmutatta, mennyit veszíthetek három hónap alatt. Nagyon tetszett ez a súly, ezért belevágtam. Nagyon örültem, hogy magam választhattam ki az ételeket, ezért ízletesnek és érdekesnek tűnő ételeket választottam, és a diétát megrendeltem.

Az első napokban nagyon éhes voltam, és nem tudtam megszokni az ételek ízét, de aztán egyre jobb lett és megtetszett. Három hónapig nem kellett tornáznom, csak annyit kellett tennem, hogy időben megettem a diétából származó ételeket, és nem hagytam ki egyet sem.

A diéta pozitívan megváltoztatta az életemet. Két számmal kisebb ruhákat kell vásárolnom, jobban nézek ki, kollégáim megdicsérnek és megkérdezik, hogy tudtam így lefogyni, és a feleségemnek is jobban tetszem. Igazán elégedett vagyok. És 100 %-osan tudom ajánlani a Prodietix diétát.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval