Paella
Hozzávalók (2 adag):
- risoni Prodietix
- 30 g csirke
- 60 g garnélarák
- 30 g kagyló
- 1/4 darab hagyma
- 1/2 gerezd fokhagyma
- 1/2 paradicsom
- 1/2 paprika
- 1/2 l húsleves az engedélyezett húsból és zöldségből
- 0,5 dcl száraz fehér bor
- kakukkfű
- sáfrány
- olivaolaj
Elkészítési folyamat:
A finomra vágott fokhagymát megpirítjuk olívaolajban. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a szeletelt csirkét, hagymát, kakukkfüvet, paradicsomot, fehér bort és a paprikát.
Ízesítsük a keveréket sáfránnyal. Hozzászórjuk a risoni-t és felöntjük a baromfilevessel. Kis ideig alacsony lángol pároljuk. Pár perc elteltével hozzáadjuk a garnélarákot.
Alacsony lángon egy pici ideig főzzük. Amikor a rison majdnem elkészült, ráhelyezzük a fűrészes garnélarákat és a kagylókat. A paella akkor van kész, mikor a kagylók kinyílnak. Ezután jöhet a tálalás.
Hogyan lehet a Paella-t fogyasztani?
Ez a recept a 2. fázistól alkalmazható. Egy adag paella 1/2 adag proteines ételnek és 1/2 adag hagyományos ételnek felel meg. Az étkezések helyes arányának fenntartása érdekében az alábbi módon kell fogyasztani:
A 2. szakaszban:
Fogyasszon el egy nap 2 adag paella-t, egy normál ételt és snacket.
A 3. szakaszban:
Fogyasszon el egy nap 2 adag paella-t, egy proteines ételt és snacket.
A legmegfelelőb programot keresem...