Francia keto diéta

Paella



Hozzávalók (2 adag):

  • risoni Prodietix
  • 30 g csirke
  • 60 g garnélarák
  • 30 g kagyló
  • 1/4 darab hagyma
  • 1/2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 paradicsom
  • 1/2 paprika
  • 1/2 l húsleves az engedélyezett húsból és zöldségből
  • 0,5 dcl száraz fehér bor
  • kakukkfű
  • sáfrány
  • olivaolaj


Elkészítési folyamat:

A finomra vágott fokhagymát megpirítjuk olívaolajban. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a szeletelt csirkét, hagymát, kakukkfüvet, paradicsomot, fehér bort és a paprikát.
Ízesítsük a keveréket sáfránnyal. Hozzászórjuk a risoni-t és felöntjük a baromfilevessel. Kis ideig alacsony lángol pároljuk. Pár perc elteltével hozzáadjuk a garnélarákot.
Alacsony lángon egy pici ideig főzzük. Amikor a rison majdnem elkészült, ráhelyezzük a fűrészes garnélarákat és a kagylókat. A paella akkor van kész, mikor a kagylók kinyílnak. Ezután jöhet a tálalás.
 

Hogyan lehet a Paella-t fogyasztani?

Ez a recept a 2. fázistól alkalmazható. Egy adag paella 1/2 adag proteines ételnek és 1/2 adag hagyományos ételnek felel meg.  Az étkezések helyes arányának fenntartása érdekében az alábbi módon kell fogyasztani:

A 2. szakaszban:
Fogyasszon el egy nap 2 adag paella-t, egy normál ételt és snacket.

A 3. szakaszban:
Fogyasszon el egy nap 2 adag paella-t, egy proteines ételt és snacket.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval