Padlizsán tatár többmagvas kenyérrel
Hozzávalók 2 adaghoz:
- 1 db padlizsán
- ¼ hagyma
- ½ teáskanál szárított fokhagyma
- 2 paradicsom
- 1 paprika
- Kapribogyó - 10 g
- ½ teáskanál szárított chili
- Só és bors
- 2 kanál olívaolaj
- 2 csomag Prodietix többmagvas kenyér vagy két adag Prodietix kenyér
Elkészítés:
Vágjuk a padlizsánt vékony körökre, sózzuk, és hagyjuk állni egy ideig, amíg a víz nem szabadul fel. Ezután papírtörlővel szárítsa meg.
A padlizsánt, a paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró kockákra vágjuk.
Először megpirítjuk a hagymát olívaolajban, majd hozzáadjuk a többi zöldséget, és addig sütjük, amíg a padlizsán meg nem pirul - kb. tíz percig.
Fűszerezzük szárított chilivel, fokhagymával, kapribogyóval, és ha szükséges, sózzuk / borsozzuk.
Kenyérpirítóban vagy száraz serpenyőben pirított többmagvas kenyérre kenjen vastag réteg padlizsántartárt és tálalja.
Jó étvágyat!
A recept a diéta második fázisától kezdve alkalmas.
A legmegfelelőb programot keresem...