Francia keto diéta

Padlizsán tatár többmagvas kenyérrel



Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 1 db padlizsán
  • ¼ hagyma
  • ½ teáskanál szárított fokhagyma
  • 2 paradicsom
  • 1 paprika
  • Kapribogyó  - 10 g
  • ½ teáskanál szárított chili
  • Só és bors
  • 2 kanál olívaolaj
  • 2 csomag Prodietix többmagvas kenyér vagy két adag Prodietix kenyér

Elkészítés:

Vágjuk a padlizsánt vékony körökre, sózzuk, és hagyjuk állni egy ideig, amíg a víz nem szabadul fel. Ezután papírtörlővel szárítsa meg.

A padlizsánt, a paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró kockákra vágjuk.

Először megpirítjuk a hagymát olívaolajban, majd hozzáadjuk a többi zöldséget, és addig sütjük, amíg a padlizsán meg nem pirul - kb. tíz percig.

Fűszerezzük szárított chilivel, fokhagymával, kapribogyóval, és ha szükséges, sózzuk / borsozzuk.

Kenyérpirítóban vagy száraz serpenyőben pirított többmagvas kenyérre kenjen vastag réteg padlizsántartárt és tálalja.

Jó étvágyat!

A recept a diéta második fázisától kezdve alkalmas.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval