Omlett vajbabbal
Az omlettet fogyaszthatják: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
alapanyagok 1 adag elkészítéséhez
- 1 adag Prodietix - Omlett szalonna ízű
- 70 g zöld vajbab (friss vagy fagyasztott)
- só
- bors
- olívaolaj
az étel elkészítésének menete
A fagyasztott vajbabot hagyjuk kiolvadni, friss esetében levágjuk a vajbab kemény végeit. A vajbabot egy edényben leforrázzuk és rövid ideig addig főzzük, míg (nem teljesen) meg puhul. A vajbabról leöntjük a vizet és egy kanálnyi olajon megpirítjuk. Ezt követően sózzuk, borsozzuk. Az elkészített omlett keveréket hozzáöntjük a serpenyőben elkészített vajbabhoz és keverés nélkül addig sütjük míg a keverék meg nem szilárdul.
A legmegfelelőb programot keresem...