Olasz gombás risotto parmezánnal
A recept alkalmas a 2. és 3. fázisban
hozzávalók 2 adaghoz
- 1 csomag Prodietix risoni
- ¼ mogyoróhagyma
- 300 ml marhahúsleves
- 150 g laskagomba
- 50 g friss spenót
- 20 g parmezán
- 1 evőkanál olívaolaj
- ½ teáskanál szárított fokhagyma
- 1 teáskanál citromlé
elkészítési utasítás
Öntsön egy evőkanál olívaolajt a forró serpenyőbe, és adja hozzá ¼ finomra vágott mogyoróhagymát. Ha a mogyoróhagyma aranyszínű lesz, adja hozzá a risonit, és pirítsa pár percig. Ezután hozzá adhatja az összevágott laskagombát, szárított fokhagymát és öntse hozzá a 300ml marhahúslevest.
Főzze amíg a risoni meg nem puhul és adja hozzá spenót leveleket.
Vegye le a serpenyőt a tűzről és adjon hozzá 20g parmezánt és a teáskanál citromlevet. Keverje össze és hagyja 5 percig pihenni.
A legmegfelelőb programot keresem...