Francia keto diéta

Olasz gombás risotto parmezánnal



A recept alkalmas a 2. és 3. fázisban

hozzávalók 2 adaghoz

  • 1 csomag Prodietix risoni
  • ¼ mogyoróhagyma
  • 300 ml marhahúsleves
  • 150 g laskagomba
  • 50 g friss spenót
  • 20 g parmezán
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • ½ teáskanál szárított fokhagyma
  • 1 teáskanál citromlé

elkészítési utasítás

Öntsön egy evőkanál olívaolajt a forró serpenyőbe, és adja hozzá ¼ finomra vágott mogyoróhagymát. Ha a mogyoróhagyma aranyszínű lesz, adja hozzá a risonit, és pirítsa pár percig. Ezután hozzá adhatja az összevágott laskagombát, szárított fokhagymát és öntse hozzá a 300ml marhahúslevest.

Főzze amíg a risoni meg nem puhul és adja hozzá  spenót leveleket. 

Vegye le a serpenyőt a tűzről és adjon hozzá 20g parmezánt és a teáskanál citromlevet. Keverje össze és hagyja 5 percig pihenni.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval