Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Mobil alkalmazások, amelyek segítenek a fogyásban

Szeretné elérni álmai alakját? Próbálja ki ezt az 5 alkalmazást, amelyek segítségére lesznek a fogyásban. Nekik köszönhetően figyelemmel kísérheti a napi tápértékbevitelt, általános egészségi állapotát, segíthet a rendszeres szokások kialakításában, sőt a mozgásban is segíteni fognak.

Yazio

Nemcsak a keto diéta alatt, hanem azt követően sem szabad hogy hiányozzon mobiltelefonjából a Yazio alkalmazás. A keto diéta során segít megérteni, hogy egyes zöldségek miért nem engedélyezettek, mások pedig miért igen. A diéta után segít gondoskodni a napi bevitelről és az ivási rendszerről, beállíthatja saját testsúlycsökkentési céljait és táplálkozási értékeit. A Yazio akkor is hasznos lesz, ha nem tartja be a keto étrendet - amikor rendszeresen felírja a fogyasztott ételeket és italokat, segít kideríteni, hol rejtőznek a felesleges szénhidrátok és milyen élelmiszer-összetevők hiányoznak.

Pedometer lépésszámláló

A gyaloglás az egyik legjobb mozgás, amely segít a fogyásban és a súly megtartásában. A lépésszámláló alkalmazás segít elérni a napi célokat, megnézheti a sétákról szóló statisztikákat és ellenőrizheti, hogy van-e elegendő mozgása. Számtalan lépésszámláló alkalmazás létezik - egyes okostelefonok már alapból tartalmazzák saját alkalmazásukat, az alkalmazások és az okos órák párosításának lehetősége pedig szintén nagyszerű.

Fitify

A Fitify otthoni testmozgásra szóló aplikáció teljesen alkalmazkodni fog az Ön igényeihez. Az ingyenes verzióban sok erő- és kardiógyakorlat található, és ha tetszik, feliratkozhat személyre szabott edzésekre is. Kiválaszthatja a gyakorlat intenzitását és hosszát (5 perctől), nagyszerű a saját edzés összeállításának lehetősége is. Az alkalmazás mottója: "A legszebb kilátás a legnehezebb mászás után következik", így motivációként pontokat és trófeákat kap a gyakorolt ​​edzéshez, amelyek a meghódított hegycsúcsok.

Google Fit

A Google Fit egy olyan alkalmazás, amely az egészségi állapotot szolgálja. Itt figyelemmel kísérheti napi fizikai aktivitásait, számolhatja a lépéseket és a futásokat, napi célokat tűzhet ki vagy ellenőrizheti alvása minőségét. Az alkalmazás vérnyomásméréseket, tippeket, tanácsokat és ajánlásokat kínál az egészségi állapotra vonatkozóan. Az alkalmazás előnyei a szinkronizálási lehetőségek széles skálája a többi egészségügyi alkalmazással, így minden adata egy helyen tárolható.

Feladat lista

A fogyás nem csak a diétáról és a testmozgásról szól, hanem mindenekelőtt az új egészséges szokások megteremtéséről, amelyek betartása az alak megváltoztatásához vezet. Ilyen szokások közé tartozik a rendszeres étkezés időközökkel, elegendő ivási rendszer, pihenés és sportolás. A Feladat lista alkalmazás segít abban, hogy ne feledkezzen meg az új szokásokról és azokat jobban betartsa. Új szokásokat állíthat be az egész hétre, emlékeztetni fogja értesítésekkel, és azok teljesítése után boldog érzéssel kipipálja őket. A keto diéta során beállíthat például emlékeztetőt arra, hogy ne felejtsen el rendszeresen inni, és napi 2 liter folyadékot vigyen be szervezetébe. A keto diéta napi 2 evőkanál olajat is tartalmaz, és az étkezések között rendszeres időközöket. Az alkalmazás gondoskodik ezekről a szabályokról az Ön számára.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval