Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Milyen intervalumokban fogyasztjam a proteines ételeket a diéta alatt?

Kérdés:

Jó napot kívánok, megrendeltem a Z3 programot, amit a számológép javasolt.  Azt írják, hogy a reggelit fél óra múlva kell megenni, és az étkezések közti intervallum 3-4 óra. Reggel fél hat előtt kelek fel, tehát a reggeli 6 óra körül, akkor ebédelni már 10 óra körül kellene? Előre lehet hozni az uzsonnát és megenni 10 órakor, ebédelni 14 órakor, vacsorázni 18 órakor és vagy 10 órakor a megengedett zöldséget és ebédelni 12 órakor? A munkahelyemen 10 órakor nem tudom megmelegíteni az ételt, maximum egy koktélt tudok csak meginni vagy valami rudacskát megenni, ezért kérdezem, hogy az uzsonnát fel lehet-e cserélni délelőttre.   Kérem adjanak tanácsot hogyan osszam el az ételeket. Köszönöm

Válasz:

Jó napot kívánok, az ételeket lehetséges  úgy csinálni, ahogy leírta. Lényegében nem az a fontos, hogy milyen sorrendben eszi az ételeket. Fontos, hogy naponta legyen két édes és két sós étel. Ami a zöldséget illeti, ott is mindegy, hogy, mint köretet eszik a protein ételekhez, mint egy nagyobb adagot, vagy pedig a nap folyamán rágcsálja el. A tápérték egyensúlyát a protein ételek adják, a zöldség pedig elsősorban rostos anyagot. Ne feledkezzem meg valamilyen szűz. hidegen sajtolt olajról. További kérdések esetében ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval