Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Milyen ételeket lehet fogyasztani a keto diéta alatt?

Kérdés:

Nem tudom, hogy jól értelmezem-e a diétát? Vásárolok Önöktől valamilyen „ételeket porban”, vagy protein koktélokat? Az 1. fázisban az ember ezeken a zacskókon él, de a 2. és 3. fázisban már magának is kell főznie? Nem lehetne e nélkül? Ugyanis nem szeretek főzni, mihelyt odaállok a tűzhely mellé, vagy csak belépek a konyhába már eszek amit látok.

Válasz:

Jó napot kívánok Jitka, köszönjük szolgáltatásunk iránti érdeklődését. Igen, úgy van, ahogy írja. Az első fázisban eszi a mi protein ételeinket és a „megengedett” zöldségeket (naponta minimum 300 g). A második fázisban elhagy egy protein ételt és „normális” ételt eszik a felhasználható alapanyagok szerint. Nem kell azonban főznie, általában a normális ételek vendéglőben is megtalálhatók (pl. natúr csirkeszelet párolt zöldséggel). A harmadik fázisban már két „normális” ételt ehet. Hogy a diéta működjön, egyes ételeket még minimális mennyiségben sem szabad enni. Például egy kifli ki tudja "kapcsolni" a ketózist, amely felelős a súly redukciójáért. További kérdések esetében ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval