Megengedett zöldségek az 1. fázisban
Sült karfiol
Tudta, hogy egy adag karfiol fedezi a napi C-vitamin szükségletet? Próbálja ki a sült karfiol receptjét, és győződjön meg arról, hogy királyi módon élvezheti a zöldségeket is.
A sült karfiol az 1. fázistól fogyasztható. Hozzáadható köretként egy "normál" étkezéshez, fehérjetartalmú étkezéshez vagy snack-ként az étkezések között.
Brokkolis muffinok
Ez a könnyen elkészíthető étel nem csak az egyszerű elkészítéshetőségével, de a felhasználhatóságának széles skálájával is meglepi. A muffinik melegen ebédként, vacsoraként fogyasztható vagy hidegen, mint előre elkészített uzsonna.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Sült tök
Ez a szezonális zöldség a téli hónapokban a kalcium, magnézium, vas, valamint az C és B vitaminok forrása.
A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban
Brokkoli fasírt
A brokkoli C vitamin és a folsav kiváló forrása, amelyeknek elegendősége elsősorban a női szervezetnek nagyon fontos.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Mentás limonádé
A borsmenta olyan anyagokat tartalmaz, amelyek jó hatással vannak az emésztésre, valamint gyulladásgátló és jól hat a felfújódás ellen is.
A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Saláta kínai kelkáposztából
A kínai kelkáposzta a vitaminok és ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza, pl. a C vitamin tartalma megelőzi a citrom C vitamin tartalmát is.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Uborkás limonádé
Már elege van abból, hogy csak vizet és zöldteát iszik? Ez az uborkás limonádé egy további lehetőség, amelyet a Prodietix proteines diétázás folyamán fogyaszthat.
A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Cukkínis nudlik
Megszokta a klasszikus köreteket és hiányoznak a húsokhoz? Kóstolja meg a cukkínis nudlikat, amelyek elkészítése nagyon egyszerű és akár egy egész tállal is megehet belőle.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Kapros káposzta saláta
A káposzta a diétánkhoz kiváló étel, mivel sok rostos anyagot tartalmaz. Kóstolja meg, a receptünk szerint elkészített kapros változatát is.
A saláta alkalmas: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Zöldsaláta spárgával és tojással
A többféle salátalevélből és spárgából elkészített ételt „normális” ételként szolgáljuk fel. A salátalevelek és a spárga jól illeszkednek a tojás ízéhez. Ezen étel elkészítéséhez jól felhasználhatóak a hűtőszekrényünkben található maradék alapanyagok, próbáljon kísérletezni.
A saláta javasol a : 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
A legmegfelelőb programot keresem...