Francia fehérje diéta

Megengedett zöldségek az 1. fázisban

Brokkolis muffinok

Ez a könnyen elkészíthető étel nem csak az egyszerű elkészítéshetőségével, de a felhasználhatóságának széles skálájával is meglepi. A muffinik melegen ebédként, vacsoraként fogyasztható vagy hidegen, mint előre elkészített uzsonna.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Sült tök

Ez a szezonális zöldség a téli hónapokban a kalcium, magnézium, vas, valamint az C és B vitaminok forrása.

A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban

Brokkoli fasírt

A brokkoli C vitamin és a folsav kiváló forrása, amelyeknek elegendősége elsősorban a női szervezetnek nagyon fontos.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Mentás limonádé

A borsmenta olyan anyagokat tartalmaz, amelyek jó hatással vannak az emésztésre, valamint gyulladásgátló és jól hat a felfújódás ellen is.

A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Saláta kínai kelkáposztából

A kínai kelkáposzta a vitaminok és ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza, pl. a C vitamin tartalma megelőzi a citrom C vitamin tartalmát is.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Uborkás limonádé

Már elege van abból, hogy csak vizet és zöldteát iszik? Ez az uborkás limonádé egy további lehetőség, amelyet a Prodietix proteines diétázás folyamán fogyaszthat.

A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Cukkínis nudlik

Megszokta a klasszikus köreteket és hiányoznak a húsokhoz? Kóstolja meg a cukkínis nudlikat, amelyek elkészítése nagyon egyszerű és akár egy egész tállal is megehet belőle.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Kapros káposzta saláta

A káposzta a diétánkhoz kiváló étel, mivel sok rostos anyagot tartalmaz. Kóstolja meg, a receptünk szerint elkészített kapros változatát is.

A saláta alkalmas: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Zöldsaláta spárgával és tojással

A többféle salátalevélből és spárgából elkészített ételt „normális” ételként szolgáljuk fel. A salátalevelek és a spárga jól illeszkednek a tojás ízéhez. Ezen étel  elkészítéséhez jól felhasználhatóak a hűtőszekrényünkben található maradék alapanyagok, próbáljon kísérletezni.

A saláta javasol a :  1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Tatár bifsztek retekből és gombából

Ez a retek és a gomba egy nagyon merész kombinációja, amelyet a metélőhagyma csípős íze kitűnően egészít ki.

A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval