Megengedett zöldségek a 2. fázisban
Padlizsán tatár többmagvas kenyérrel
Szeretne vitaminokkal és rostokkal gazdag étrendet, de télen nincs kedve a nyers zöldségekre? Próbálja ki a padlizsán tatár új receptjét Prodietix többmagvas kenyérrel. Az egész család szeretni fogja ezt a receptet, és nem kell aggódnia a karcsú vonalak miatt.
A recept a diéta második fázisától kezdve alkalmas.
Brokkolis muffinok
Ez a könnyen elkészíthető étel nem csak az egyszerű elkészítéshetőségével, de a felhasználhatóságának széles skálájával is meglepi. A muffinik melegen ebédként, vacsoraként fogyasztható vagy hidegen, mint előre elkészített uzsonna.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Sült tök
Ez a szezonális zöldség a téli hónapokban a kalcium, magnézium, vas, valamint az C és B vitaminok forrása.
A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban
Brokkoli fasírt
A brokkoli C vitamin és a folsav kiváló forrása, amelyeknek elegendősége elsősorban a női szervezetnek nagyon fontos.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Mentás limonádé
A borsmenta olyan anyagokat tartalmaz, amelyek jó hatással vannak az emésztésre, valamint gyulladásgátló és jól hat a felfújódás ellen is.
A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Saláta kínai kelkáposztából
A kínai kelkáposzta a vitaminok és ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza, pl. a C vitamin tartalma megelőzi a citrom C vitamin tartalmát is.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Tökpüré
Ezt az őszi zöldséget többféle módon lehet elkészíteni. A mi receptünk szerint elkészített tök, köretként, a proteines diétás és a „normális” ételekhez is felszolgálható.
A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban
Uborkás limonádé
Már elege van abból, hogy csak vizet és zöldteát iszik? Ez az uborkás limonádé egy további lehetőség, amelyet a Prodietix proteines diétázás folyamán fogyaszthat.
A limonádé jó a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Cukkínis nudlik
Megszokta a klasszikus köreteket és hiányoznak a húsokhoz? Kóstolja meg a cukkínis nudlikat, amelyek elkészítése nagyon egyszerű és akár egy egész tállal is megehet belőle.
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Ratatouille
Ezt a klasszikus francia eredetű ételt a „normális” ételekhez köretként, de magában is fogyaszthatjuk.
A recept alkalmas az 2. fázisban, 3. fázisban
A legmegfelelőb programot keresem...