Francia keto diéta

Martin V., 42 éves

"A Prodietix diétával 12 hét alatt lefogytam."
Martin V., 42 éves

„A motiváció hatalmas volt, és jutalmam a családdal töltött pillanatok.”

Nem az én hibám!

A Prodietix-hez kötött történetem elején tanácstalan krónikus diétázó voltam, aki mindent kipróbált, és lassan elveszítette reményét, hogy valaha is jobban érezheti magát.

Nem hittem a diétákban. Minden nap a tükörbe nézve, ... hosszabb mozgás közben, ... ne adj Isten a sport közben, azt mondtam: "Nem csinálok semmit rosszul, és nem eszek feleslegesen, mozgásom is lehetőleg elegendő, egészségesen étkezem, akkor MIÉRT csak nővekszik már hosszú évek óta a súlyom!"

Volt viszont olyan időszakom is, amikor nagyon sokat sikerült lefogynom, de ez nagyon kemény munka volt (heti 5 alkalommal az edzőteremben barátom felügyelete alatt) és egy olyan étrend, amelyet nagyon gyorsan meg lehet unni. Fél év után abbahagytam az állandó fizikai gyakorlatokat mert nem bírtam tovább folytatni, míg fokozatosan teljesen le nem álltam az edzéssel. Logikusan megint nőtt a súlyom, és bűntudattól szenvedtem: "Nem az én hibám, a testem nem szeret engem". De az ellenkezője igaz. A testem csak azt adta vissza, amit hosszú évekig én adtam neki.

Az alap a motiváció!


Abban a pillanatban, amikor mindenképpen fel akartam adni, találkoztam egy régi barátommal, aki nagyon sokat fogyott, és aki a keto diéta gondolatához vezetett. 

Az egész helyzethez szükséges azt is elmondanom, hogy két évvel ezelőtt II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, és nemrégiben nem sikerült kordában tartanom a cukorszintemet. Ha valamin nem változtatok, akkor nem kerülöm el az inzulint, és ez visszafordíthatatlan törés. 

Van egy csodálatos családom és fiam is, akit már kiskorától kezdve a sporthoz vezetek. Sajnos hétéves korában abbahagytam a motiválását. ÉBRESZTŐ !!! Sokáig itt kell lennem a családért, a fiamért, és jól kell lennem!

Ez a két tény hatalmas motivációt indított bennem, hogy ezt végig csináljam.

Hogyan kezdjük?

Mivel nagyon elfoglalt vagyok, nem feküdhettem órákon át az útmutatóval, tanulmányozva mit és hogyan egyek.

Egy kis keresés után megtaláltam mindent részletesen leírva a Prodietix weboldalán. Néhány kérdésemre gyorsan választ kaptam, a támogatás hihetetlen volt.

Győzelem! Megvan! Értem! ... Megrendelve! :-)

El kell mondjam, hogy a Prodietix termékek többsége nagyon ízletes, ezért még válogatós énemnek sem okozott a diéta szenvedést :-)

A jutalom óriási!

A Prodietix-nek köszönhetően jobban érdekelt, hogy mit is egyek pontosan, mit ne egyek és hol követtem el végzetes étkezési hibákat. Mellékhatása a gondolkodásom és a helyes étkezési szokások elsajátításának változása. Ma már másképp tekintek az ételeket, megértettem. Végre!

Ma pontosan 12 hét telt el azóta, hogy a Prodietix-el elkezdtem megváltoztatni az életemet.
22 kg-ot fogytam, 14 cm-t derékon, 9 cm-t csípőn és 12 cm-t a mellkason.

De a legnagyobb jutalom számomra az, hogy újra futhatok a fiammal a parkban, hogy 7 emeletet mehet fel a lépcsőn fulladás nélkül, és a családi kirándulások a hegyekben felbecsülhetetlenek.
És orvosilag? A diabétesz rendben, és teljesen kontroll alatt tartom!

Hogyan tovább?

Észben tartani, amit az elmúlt 12 hétben tanultam. Csak egy egészségünk van, és ezt tiszteletben kell tartanunk. Nem annyira önmagunkért, hanem azokért, akik a legközelebb állnak hozzánk.
Már nagyon várom a tavaszt, amikor újra belevágok, és hiszem, hogy még közelebb kerülök az álom súlyomhoz és fizikai állapotomhoz.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval