Francia keto diéta

Márk P., 38 éves

"A Prodietix diétával 12 hét alatt lefogytam."

Márk P., 38 éves

Mindig szkeptikus voltam minden iránt, ami csodákat ígér "várakozásra", és ezért nem hiszek semmilyen csodás diétában, tablettában és sarlatán módszerben. Hittem abban, hogy a gyors fogyáshoz vezető út csak sok kemény munkával, sok testmozgással és "rossz" étellel kivitelezhető. És ez nem igazán vonzott. Aztán rábukkantam egy cikkre az interneten a ketodietről, és annak a fiziológiai folyamatnak az egyszerű felhasználása, amelyet mindannyian az első ember kora óta beépítettünk a testbe, nagyon elbűvölt. Tanulmányoztam az alapelveit, láttam, mennyire alapul tudományos tanulmányokon, és sok olyan ember véleményét olvastam, akik saját testükön kipróbálták. Minden passzolt egymáshoz, és arra gondoltam, hogy végre ez lehet a helyes út számomra.


Számos olyan webhelyet találtam, amely ilyen késztermékeket kínál Magyarországon, de a valóságban egyértelmű volt számomra, hogy ahhoz, hogy több hónapig kitartson, a lehető legehetőbbnek is kell lennie. Tehát több különböző internetes fórumhoz csatlakoztam, hogy kiderítsem, melyik gyártónak van a legfinomabb étele és melyiknek konkrétan milyen. E felmérés alapján egyértelműen a íProdietix bizonyult a legjobbnak. Nagyon tetszett, hogy az induló csomagban lévő egyes étkezések tetszés szerint változtathatók, ráadásul a vásárlás után is étkezési váltást kínálnak, ami nekem a legjobban megfelel és én is használtam. Most adtam vissza azt, amit nem találtam izgalmasnak, és csak azt vettem át, ami igazán tetszett. Kaptam néhány ételt egy versenytárs márkától egy barátomtól, de ezek kipróbálása megerősítette, hogy az igazán finomakat választottam.

A diéta kezdetétől eléggé aggódtam, olvastam a ketoinfluenza tüneteiről, és még a megbeszélések szerint is egyértelmű volt, hogy egyesek feladják. Tehát a rajtot hétvégére hagytam. Féltem azonban feleslegesen, csak enyhe hidegrázás jött, és egyszer egy kis fejfájásom volt. Hétfőn rendesen dolgozni mentem, keddig pedig minden rendben volt. Követtem az étkezések rendszerességét, nem jött éhség vagy édességvágy. Miután konzultáltam az online tanácsadó központtal, elég uborkát vásároltam :-) (Nem nagyon értek a megengedett zöldségekhez, ezért az uborkán alapjaiban szigorítottam az egészet), és már ment is. Az első mérlegelés után meglepődtem, hogy a súly ilyen gyorsan lemehet. Szóval nagyon vártam minden következő mérlegelést, és egy ilyen gyors eredmény meglátása olyan csodálatos motiváció volt, hogy még csak nem is csábított bűnre, amit az egészséges táplálkozás korábbi próbálkozásaiban sem tehettem meg. És ez valóban elképesztő volt, mert gyors megoldásra volt szükségem, hogy ilyen óriási súlyból normálisabb határokba jussak, csak nem akartam sok hónapot és évet fogyni.

3 hónap alatt sikerült az elhízás 2. fokáról a "csak" túlsúlyig eljutnom, amiben nem is reménykedtem, és nagyon kellemes hallgatni a tágabb környezet pozitív reakcióit. Az alvásom javult, a hátgerincem se fáj és teljességében olyan jól érzem magam, mint már nagyon régen nem. A nyár folyamán élvezni fogom, hogy nem kell annyira szégyenkeznem fürdőnadrágban vagy póló nélkül járkálni, ősszel pedig belevetem magam a második szakaszba, amellyel hiszem, hogy képes leszek elérni a normális súlyt. És akkor csak annyit kell tennie, hogy megtartja a súlyát, visszakapom az életem, és kellemesebb dolgokat is megtehet, mint a fogyás ;-)

Szóval bátran ajánlom a ketodietet, főleg a Prodietix-től. Ez nem csoda diéta, csupán egy mechanizmus okos használata a testünkben. Tudomány és csiszolt szakértők alapján, hogy ne kelljen időt tölteni. Mit akarhat még egy szkeptikus? :-)

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval