Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Mária P., 22 éves

"A Prodietix diétával
12 kilót fogytam 9 hét alatt..."
Mária P., 22 éves

Sosem gondoltam volna hogy a diéta alatt valóban finom ételeket fogok enni.

A Z3 programmal 12 kg-t fogytam. A végeredménnyel meg vagyok elégedve és pár hónap után egy újabb programot is ki szeretnék próbálni. A legjobb ezen a diétán az hogy nem éhezik az ember és nem kívan semmilyen nassolást.

Az első pár nap, amikor az ember még függő a szénhidrátokon elég kellemetlen, ezután viszont már remekül éreztem magam. Nem gondoltam állandóan az evésre a napi 4 adag bőven elég volt. A következő fázisban hozzá adtam a húst az étkezésemhez (csibe és marha), a harmadik fázisban pedig még több zöldséget és a kalóriamentes Shirataki tésztát is. Végre a kedvenc ételemet is ehetem - bolognai spaghettit paradicsommal és marha hússal.

Sosem gondoltam volna hogy a diéta alatt valóban finom ételeket fogok enni. A legobb szerintem a borsó leves, gomba leves a csokoládés ital és az epres és a stracciatellás krém. Na meg persze a rudacskák!

A diétával meg vagyok elégedve és mindenkinek csak ajánlani tudom, ilyen diétás programot máshol nem találnak. Milyen más diétánál lehet jól lakni, finomságokat enni és nem éhezni?

diéta előtt

diéta után

súly

79 kg

67 kg

mellbőség

98 cm

92 cm

derékbőség

80 cm

70 cm

csípő

107 cm

102 cm

comb

68 cm

61 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval