Marhahús gombával és padlizsánnal
A recept alkalmas a 2., 3. fázisban
Hozzávalók 1 adaghoz :
- 200 g friss gomba
- 1 teáskanál só
- Negyed teáskanál chili
- negyed hagyma
- Fekete bors
- 1 kisebb padlizsán
- 2 evőkanál olaj
- 100 g marhahús
Elkészítés
Vágja kockákra a padlizsánt, friss gombát, és a marhahús. A húst sózza, borsozza (aki szereti a csípőset használhat egy negyed teáskanál chili-t). Serpenyőben melegítsen egy kis olajt, adja hozzá a hagymát, ezután a húst és végül a padlizsánt. Később hozzá adhatja a hozzá friss gombát. Szórja meg fekete borssal, keverje össze és főzze pár percig. Ha a hús és a gomba elkészül tálalhatja az ételt.
A legmegfelelőb programot keresem...