Francia fehérje diéta

Marhahús gombával és padlizsánnal



A recept alkalmas a 2., 3. fázisban

Hozzávalók 1 adaghoz :

  • 200 g friss gomba
  • 1 teáskanál só
  • Negyed teáskanál chili
  • negyed hagyma
  • Fekete bors
  • 1 kisebb padlizsán
  • 2 evőkanál olaj
  • 100 g marhahús

Elkészítés

Vágja kockákra a padlizsánt, friss gombát, és a marhahús. A húst sózza, borsozza (aki szereti a csípőset használhat egy negyed teáskanál chili-t). Serpenyőben melegítsen egy kis olajt, adja hozzá a hagymát, ezután a húst és végül a padlizsánt. Később hozzá adhatja a hozzá friss gombát. Szórja meg fekete borssal, keverje össze és főzze pár percig. Ha a hús és a gomba elkészül tálalhatja az ételt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval