Francia keto diéta

 Akció 5.12. és 5.21 között! 25% kedvezmény minden diétás programra! Érkezzen lefogyni a nyári napokra!

Prodietix proteines diéta útmutató

Célunk, hogy a diéta időszaka a lehető legkellemesebb legyen. Ezért küldünk minden rendeléshez egy Útmutatót.

Ha azonban inkább elektronikus formában szeretné az Útmutatót, hogy mindig kéznél legyen, akkor az alábbi gomb megnyomásával letöltheti a kézikönyvet PDF formátumban.

Mit tatlamaz az útmutató? 

A kézikönyv 44 oldalán sok érdekes és hasznos információ található a diétáról. És nem csak ez!  Inspirálhatja valamelyik nagyszerű recept, vagy a diéta haladásához szolgáló táblázat.

A fehéje diétáról


Fehérjediéta szabályai

Itt megismerheti a ketogén diéta három alapvető feltételét, megtalálja a megengedett zöldségek listáját és tippeket annak elkészítéséhez. Végül, de nem utolsósorban megtanulja, hogy mely összetevők alkalmasak a hagyományos ételek elkészítésére. Tehát például, ha egy bevásárló listára van szüksége, akkor ez a fejezet segíthet.


Tippek a diétához

Például, ha érdekli, mikor a legmegfelelőbb a diétát elkezdeni, mennyi az elfogyasztott szénhidrátmennyiség, hogyan lehet az ételeket a legjobban ízesíteni, hogyan lehet étrendje változatos, vagy milyen gyakran kell mérlegre állni, és miért, a harmadik fejezet segíthet. Táplálkozási tanácsadóink étkezési tippei megválaszolják azokat a kérdéseket, amelyekre még nem volt ideje feltenni!


A haladása

A táblázat lehetővé teszi a fogyás folyamatos rögzítését, a változások figyelését nemcsak kilogrammban, hanem centiméterben is. Ez nagyon fontos segítségként szolgálhat az online tanácsadóinkkal való konzultáció során. A saját részleges előrehaladásának követése szintén a remek motiváció a diétás program során.

Kérdések szótára

Sok kérdése van a diétával kapcsolatban? Három éve gyűjtjük az ügyfelek kérdéseit, és most a kézikönyv tizenhat oldalán mutatjuk be a leggyakoribb kérdéseket. Több tucat választ talál a táplálkozási tanácsadóktól a kézikönyvben. A kérdések ábécé sorrendben vannak elrendezve. Ennek köszönhetően elkerüli a diétás hibákat, és a diéta még kényelmesebb és egyszerűbb lesz.


Receptek

Nem tudja, hogyan tegye változatosabbá és kellemesebbé a diétáját? Merítsen ihletet az útmutató utolsó fejezetéből. A vásárlóink legnépszerűbb receptjeit válogattuk össze. Ezek a receptek a diéta első, második és harmadik fázisban fogyaszthatóak, talál köztük összetett recepteket is a változatos ételek elkészítéséhez, de egyszerű es gyors recepteket is. Az utolsó oldalakon meggyőződhet arról hogy a proteines diéta is lehet finom és szórakoztató.

Elkészítési utasítás a prodietix ételekhez


Ennek a fejezetnek köszönhetően mindig kéznél lesz az összes útmutatás a Prodietix proteines ételek elkészítéséhez.

 

Letöltés

Az útmutató letöltéséhez be kell jelentkeznie

Belépés

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval