Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Prodietix protein diéta útmutató

Prodietix protein diéta útmutató

Célunk, hogy a diéta időszaka a lehető legkellemesebb legyen. Ezért küldünk minden rendeléshez egy Útmutatót.

Ha azonban inkább elektronikus formában szeretné az Útmutatót, hogy mindig kéznél legyen, akkor az alábbi gomb megnyomásával letöltheti a kézikönyvet PDF formátumban.

Mit tatlamaz pontosan az útmutató? 

A kézikönyv 44 oldalán sok érdekes és hasznos információ található a diétáról. De ez nem minden!  Inspirálódjon valamelyik nagyszerű recepttel, vagy a diéta haladásához szolgáló táblázattal.

A protein diétáról

Ebben a fejezetben általános információkat tudhat meg a fehérjetartalomú diétával kapcsolatban, mi a ketózis, mik a fehérjetartalmú ételek, hogyan működik a keto diéta és még sok más. Az étrendszabályok betartása sokkal könnyebb, ha megérti a ketogén étrend alapelvét. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezt a fejezetet.


A protein diéta szabályai

Itt megismerheti a protein diéta három alapvető feltételét, megtalálja az engedélyezett zöldségek listáját, és tippeket az elkészítésükhöz. Végül, de nem utolsósorban megtudhatja, milyen összetevők alkalmasak a normál ételek elkészítésére. Tehát, ha például bevásárló listára van szüksége, ez a fejezet segíthet Önnek.


Tippek a diétához

Ha érdekli, hogy mikor a legjobb a diétát elkezdeni, milyen a határa az elfogyasztott szénhidrátok maximális mennyiségének, hogyan lehet az ételeket a legjobban ízesíteni, hogyan lehet a diéta változatos, vagy milyen gyakran érdemes mérlegelni és mérni, a harmadik fejezet segít. Táplálkozási szakértőink diétás tippjei megválaszolják azokat a kérdéseket, amelyeket még nem volt ideje feltenni!

 

Az előrehaladás

A táblázat lehetővé teszi a fogyás folyamatos bejegyzését, a változások nyomon követését nemcsak kilogrammban, hanem centiméterben is. Ez online táplálkozási tanácsadóinkkal való konzultáció során is nagyon fontos segítség lehet. Az előrehaladás részletes nyomon követése szintén a legjobb motiváció a diéta program során.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Rengeteg kérdése van a diétával kapcsolatban? Három éven keresztül gyűjtöttük az ügyfelek kérdéseit, és most kézikönyvünk tizenhat oldalán mutatjuk be Önnek a leggyakoribbakat. A kézikönyvben tucatnyi választ készítünk tanúsított táplálkozási tanácsadóinktól. A kérdések kifejezések szerint vannak felépítve és ábécé sorrendben vannak elrendezve. Azonnal eligazodik bennük. Ennek köszönhetően elkerüli a diétában elkövetett hibákat, és a diéta menete még kényelmesebb lesz.


Receptek

Nem tudja, hogyan tegye változatosabbá és kellemesebbé az étrendedet? Inspirálódjon a kézikönyv utolsó fejezetében felsorolt ​​receptekkel. Kiválasztottuk az ügyfelek legnépszerűbb receptjeit az Ön számára. Ezek a diéta első, második és harmadik fázisának receptjei, talál köztük összetett recepteket is a változatos ételek elkészítéséhez, de egyszerű es gyors recepteket is.. A legutolsó oldalak segítségével győződjön meg arról, hogy a fehérjetartalmú étrend ízletes és szórakoztató lehet.

 

 

Utasítások a Prodietix ételek elkészítéséhez

Ennek a fejezetnek köszönhetően mindig kéznél lesz a Prodietix fehérjetartalmú ételek elkészítéséhez szükséges összes utasítás.