Francia fehérje diéta

M4 3. fázis

A PRODIETIX diéta harmadik fázisa az úgynevezett „rögzítés“. A szénhidrátok és zsírok étrendbe való bevitele továbbra is "normál" étellel folytatódik. A harmadik fázisban a leglassabb a fogyás. A harmadik fázis célja a"jojó-effektus" megelőzése. A napi étkezés során két fehérje étkezést két "normális" étkezés helyettesít. A legjobb ha az ebédet és vacsorát.

A PRODIETIX M4 program 3. fázis teljes hossza 28 nap. A napi étkezés 3 fehérje ételből, 2 "normál" ételből és a megengedett zöldségekből áll. Összesen 84 adag fehérje étkezést tartalmaz.

A részletes listát a megengedett zöldségekről és a minta menüről lásd: „3.fázis“.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket,elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben. A PRODIETIX fogyasztó programok megfelelő hatása csak a PRODIETIX fehérje étrend három feltételének betartásával lehetséges: azaz a megfelelő folyadék bevitel, csak az engedélyezett zöldségek fogyasztása és az étkezések szabályossága.
Továbbiakat a "normál" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

61 920 Ft (2 211 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval