Francia fehérje diéta

M4 2. fázis

A PRODIETIX fogyókúra második szakaszát nevezik „stabilizációs“ szakasznak. A szervezet még ketózisban van, és megkezdi a zsírok és szénhidrátok fokozatos bevonását. A második szakaszban a fogyás lelassul. A cél a második és a harmadik fázisban a jo-jó effektus megelőzése. Egy protein étel helyett egy "normál" étel fogyasztható.

A PRODIETIX M4 program 2. fázis teljes hossza 28 nap. A napi étkezés 4 fehérje ételből, 1 "normál" ételből és a megengedett zöldségekből áll. Összesen 112 adag fehérje étkezést tartalmaz.

A részletes listát a megengedett zöldségekről és a minta menüről lásd: „2.fázis“.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben. A PRODIETIX fogyasztó programok megfelelő hatása csak a PRODIETIX fehérje étrend három feltételének betartásával lehetséges: azaz a megfelelő folyadék bevitel, csak az engedélyezett zöldségek fogyasztása és az étkezések szabályossága.
Továbbiakat a "normál" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

79 190 Ft (2 828 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval