Francia fehérje diéta

M4 1. fázis

A PRODIETIX fogyókúra első fázisának neve „súlycsökkentés“. Az úgynevezett ketózis egy természetes állapot, amikor a szervezetben a zsírszövet csökkentésekor ketonok képződnek. Ezek teljesen helyettesítik a szénhidrátokat, melyek az emberi szervezet elsődleges energiaforrásai. Az első fázisban a legnagyobb a fogyás mértéke. Általában a cél súly 50–70 %-a közötti. A ketózis alatt a zsír csökkenését enyhén eufórikus hangulat, megfelelő erő, és a jóllakottság érzése kíséri, valamint méregtelenít. Az ügyfél szokásos étrendje az első fázisban teljesen helyettesíthető a fehérje ételekkel és zöldségekkel.

A PRODIETIX M4 program 1. fázis teljes hossza 28 nap. A napi étkezés 5 fehérje ételből és a megengedett zöldségekből áll. Összesen 140 adag fehérje étkezést tartalmaz.

A részletes listát a megengedett zöldségekről és a minta menüről lásd: „1.fázis“.

Fehérje ételek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges, hogy használjon más étrend-kiegészítőket. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak további fűszereket, elkészíthetőek turmixgépben, vagy mikrohullámú sütőben. A PRODIETIX fogyasztó programok megfelelő hatása csak a PRODIETIX fehérje étrend három feltételének betartásával lehetséges: azaz a megfelelő folyadék bevitel, csak az engedélyezett zöldségek fogyasztása és az étkezések szabályossága.
Továbbiakat a "normál" ételekről, engedélyezett zöldségekről a különböző fázisokban, valamint egyéb leírást a PRODIETIX fehérje diétáról megtalálja "A fehérje diétáról" részben.

94 770 Ft (3 385 Ft/nap)

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval