Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Róbert S., 43 éves

"A Prodietix diétával
10 kilót fogytam 6 hét alatt..."
Róbert S., 43 éves

Az ételek időbeni elosztásának alapos betartásával és a rendszeres ivás betartásával az első kilók leadására nem kellett sokáig várni.

Az idei ősz érkezésével úgy döntöttem hogy végre valamit kezdenem kell a túlsúlyommal. A feleségem is eléggé motivált ebben a döntésben hiszen már pár nappal előttem elkezdte a PRODIETIX diétát és az eredmények már ekkor láthatóak voltak. A célom az volt hogy 105kg alá sikerüljön lefogynom a 112kg-ból. Az ételek időbeni elosztásának alapos betartásával és az ivási rend betartásával az elvesztett első font nem hagyta sokáig várni. Az első két hétben csak a PRODIETIX proteines ételeket fogyasztottam a megengedett zöldségekkel + betartottam a folyadékbevitelt főleg vízzel és teával. A következő fázisokban már olyan ételeket is fogyasztottam amelyek a PRODIETIX hagyományos étel receptjei között voltak. Pár napja fejeztem be a harmadik fázis és most visszatértem a normál étkezéshez (néhány változtatással) és a súlyom változatlan :) 
 

diéta előtt

diéta után

súly 

112 kg

102 kg

mellbőség

120 cm

111 cm

derékbőség

107 cm

100 cm

csipő

109 cm

102 cm

comb

63 cm

60 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval