Francia keto diéta

Lucia B., 40 éves

"A Prodietix diétával
8 kilót fogytam 6 hét alatt..."
Lucia B., 40 éves

A Prodiexel megtanultam enni és újra élni, megváltoztak az étkezési szokásaim, amelyket sikeresen betartok a diéta után is. 

Mindenhol csak a reklámok : Le akar fogyni? Próbálja meg velünk!  stb... Nekem el lehet hinni, rengeteg diétát kipróbáltam és csak a Prodietixel sikerült "fájdalom mentesen" lefogynom :) 

A problémáim, pár évvel ezelőtt kezdődtek amikor a pajzsmirigyem nem működött megfelelõen, fáradt voltam, meghíztam, és a testem szinte mintha már nem is lett volna az enyém... Nem tudtam sportolni, fáradt voltam, szédültem, izzadtam és nehezen lélegeztem. Az orvosok pajzsmirigy csökkent funkcióját diagnosztizálták. A gyógyszereknek köszönhetően sok tünet elmúlt, de a súlyom ezután is nagyon ingadozott. Minden diéta eredménye csak nagyon kicsi volt vagy nem tartott sokáig.

Ez talán közhely, de a Prodietix diéta megváltoztatta az életemet. Nem csak az eredmények jelentek meg nagyon hamar, aminek ugye mindenki örül, de remekül is éreztem magam mind fizikailag, mind mentálisan. Hirtelen jobb kedvem volt, nem voltam ideges, tele voltam energiával és az optimizmusom a mai napig kitartott. 

Nem kell attól félnie hogy nem tudná elkészíteni az ételeket, vagy hogy nem ízlenének, esetleg hogy éhesek maradnának. Minden könnyen fog menni! A diéta úgy van összeállítva, hogy megtanulhatja az ételeket elkészíteni, új ízeket is felfedez és rengeteg új ételt kipróbál. Megtanulja betartani az étkezések közötti szüneteket és a rendszeres folyadékbevitelt. A ketózisnak köszönhetően, az agy is másképp fog működni. Az étrend kiegyensúlyozott, mindent megkap, amire a testnek szüksége van. Édes és sós. Hatalmas mennyiségű zöldség megengedett, amelyekből rengeteg finom ételt lehet készíteni.

Azoknak, akik nem szeretik a mozgást, az első fázisban nem is ajánlott, így a diéta alkalmas a lustábbaknak is, idős embereknek vagy korlátozott mozgású embereknek.

A Prodietix tanácsadója (egyébként között nagyon gyorsa dolgoznak és kedvesek) már a kezdetektől figyelmeztetett, hogy a pajzsmirigyproblémák kissé lelassíthatják a súlycsökkenést, de szerintem én nyertem a kilók feletti harcot.

A Prodietix diétával megtanultam enni és újra élni, megváltoztattam étkezési szokásaimat, hogy tovább folytassam utamat és sikeresen csökkentsem a súlyomat, még grammban is, visszatértem a sporthoz, izomzatot szereztem és rengeteget dolgoztam önmagamon  😊

Nagyon jól érzem magam, és ami még ennél is jobb hogy, bárkinek ajánltam a diétát, megköszönte, mert ugyanolyan sikert értek el. És ezért írtam ezt a történetet is, hogy megváltoztasd az életed, és boldoggá tehetesd magad, mert senki más nem fog érted tenni semmit!

diéta előtt

diéta után

súly 

81 kg

73 kg

mellbőség

108 cm

98 cm

derékbőség

96 cm

83 cm

csipő

110 cm

101 cm

comb

62 cm

55 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval