Francia fehérje diéta

Kulajda



A levest fogyaszthatják: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok 1 adag elkészítéséhez

az étel elkészítésének menete

Egy tapadásmentes  felforrósított edénybe öntjük az olajat, és hozzá adjuk a gombát, addig  dínszteljük, míg meg nem puhul. A megpuhult gombát sózza és borsozza meg, vegye le a tűzhelyről. A csomagoláson található utasítás szerint készítse el a Gombás levest, amelyet egy kevés ecettel és kaporral ízesíthet. Ehez végezetül hozzáadjuk az elkészített gombát.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval