Francia fehérje diéta

Könnyű zeller saláta



Recept megfelelő : 1. fázis, 2. fázis, 3. fázis

hozzávalók 2 adaghoz

  • 300 g zeller
  • 1 kisebb római saláta (vagy jégsaláta)
  • 1 kanál citromlé
  • 1 kanál dijoni mustár (neslazené)
  • maroknyi sima fejű petrezselyem
  • bors

elkészítési utasitás

Öblítse le a zeller és vágja le az alsó fás végét és a legvékonyabb felső részeket is - ezek keserűek lehetnek. Húzza a felső bőrt a zeller végeinek vágásakor kiálló szálakkal. Jobb a nagyobb, vastagabb zeller, mert a szálakat alaposan el kell távolítani. Tisztítás után a zeller vágja apró darabokra.

Mossa meg a római (vagy jég) salátát, szárítsa meg és vágja össze apró darabokra.

Az öntethez keverjük össze a mustárt, apróra vágott petrezselymet és citromlevet.

Ízlés szerint adjuk hozzá sót és borsot és keverjük össze a zeller salátával.

A proteines ételekhez köretként vagy magában az étkezések között fogyaszthatja.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval