Kolbász burgonyapürével és uborka salátával
A recept alkalmas a: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
hozzávalók két adaghoz
- 1 csomagolás Prodietix burgonyapüré
- 1 csomagolás Prodietix frankfurti vagy koktél virsli
- 1 egész uborka
- 1 tabletta stévia
- 2 kanál ecet
- 2 dcl víz
- só
- bors
elkészítési utasítás
Először az uborkasalátát készítjük el. Az uborkát lereszeljük egy nagyobb tálba. 2dcl vízben hagyjuk feloldódnia stévia tablettát. Ha feloldódik, hozzá adjuk az ecetet, sót, borsot és leöntjük vele az uborkát.
A Prodietix burgonyapürét elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint. A virslit serpenyőn süssük egy kis olajjal.
Az így elkészült ételt osztja 2 adagra, hogy a fehérjebevitelt ne lépje túl 1 adagban. A másik felét a következő fehérjés étkezésnél fogyaszthatja.
A 3. fázisban a Prodietix burgonyapürét helyettesítse hagyományos burgonyával szénhidrátos köretként.
A legmegfelelőb programot keresem...