Francia keto diéta

Kitti D., 27 éves

"A Prodietix diétával
13 kilót fogytam 9 hét alatt..."
Kitti D., 27 éves

Az eredményem - 13 kg. Ami a tervezett esküvőmhöz tökéletes!

Sosem voltam sovány. A családunkban terhességem szélesebb csípője - tipikus körte alkat. Amikor a hasamra is kezdtem hízni, terhességem alatt, úgy döntöttem hogy itt az ideje valamit csinálni. Az ülő munka és a sok stressz sem igazán segített. Minden nap jártam dolgozni az első ételem a reggeli volt, ezután már csak este ettem. 

A Prodietix diétáról a kolléganőm mesélt. Nem akartam egyedül kezdeni, ezért el kezdtem én is tanulmányozni a Prodietix weboldalát. Pár nap után mindketten elkezdtük a diétát és nagyon meg vagyunk elégedve.

Bevallom az első három nap nagy változás volt. Meg kellett tanulnom rendszeresen enni, nagyon örülök hogy ez sikerült a diéta alatt és kitart utána is. Féltem a bonyolult elkészítéstől és attól hogy éhes leszek. Szerencsére egyikkel sem volt probléma. A konyhában nagyon kevés időt töltöttem. Az ételeket gyorsan és egyszerűen el lehetett készíteni. Az ételek finomak és a megengedett zöldségek mellett sosem voltam éhes.

Az eredményem -13 kg. Ami a tervezett esküvőmhöz tökéletes! :) Alig várom a ruhapróbát, hiszen két mérettel kisebb ruhák közül válogathatok. Nagyon jól érzem magam, rengeteg energiám van és sokkal magabiztosabb is vagyok. Mindez nagy erőfeszítés nélkül. A Prodietix diétát csak ajánlani tudom. 

diéta előtt

diéta után

súly

81 kg

68 kg

mellbőség

100 cm

95 cm

derékbőség

109 cm

99 cm

csípő

63 cm

58 cm

comb

69 cm

62 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval