Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Kinek felel meg a proteines keto diéta?

Kérdés:

Jó napot kívánok, gondolkodom az önök diétáján. Naponta 1 tabletta b-komplexet szedek, reggel éhgyomorra zöld árpát iszom (2 dl vízben 1 kávés kanál), naponta 1 evőkanál vízben áztatott chia magot és 1 nagy kanál száraz goji bogyót eszem meg (a rendes étkezéseken kívül). Ehetem ezeket a protein diéta mellett is? Ha fogyasztani fogom az önök ételeit, a reggelivel kapcsolatban volna szükségem tanácsra. Korán kelek (4-kor), rögtön ez után zöldárpát iszom és egy csésze cikória kávét, reggelizni csak a munkahelyemen szoktam kb. 6-kor. Köszönöm a választ...

Válasz:

Jó napot, mindent ehet, amit felsorolt, a gojin kívül. A zöld árpához kérem írja meg a termék nevét, amit fogyaszt. A Prodietix protein diéta esetén a reggelit a felkeléstől számított egy órán belül kell elfogyasztani. Tehát az Ö esetében reggel egy protein italt választanék.  A munkahelyén 6 óra körül pedig csak az engedélyezett zöldséget fogyassza. A protein ételek között 3-4 órás intervallumot be kellene tartani. Ha bármi kérdése merülne fel, írjon.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval