Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Ki szeretném próbálni a Prodietix diétát három hétre

Kérdés:

Sajnos a gerincműtétem után meghíztam, azelőtt rendszeresen sportoltam, most részben visszatértem a sportoláshoz, de a kilók nem akarnak lejjebb menni, akkor sem ha egészségesen eszek és sportolok. 172cm magas vagyok és 90kg, nem tudom melyik programot válasszam. Egyenlőre csak ki szeretném próbálni, ezért a 3 hetes programot választanám. Az önök számológépében azt olvastam hogy az ideális súlyom körülbelül 73kg. Én inkább 80kg-ra szeretnék fogyni, akkor érzem magam a legjobban sportoláskor is. Ezt a súlyt szeretném elérni. Tudnának segíteni a kezdésben, hogy biztosan sikeres legyen számomra ez a program.

Válasz:

Kedves Irena! Örülünk hogy érdeklik önt a termékeink. A 3 hetes program alatt a legrövidebb (1 + 1 + 1), vagy a három hetes fázisú (3 + 3 + 3) programra gondolt? A BMI kalkulátor ajánlása egy dolog, ez a testben lévő izmokat nem veszi figyelembe. A cél súly számolásakor azt feltételezi hogy az ügyfél nem lesz túlsúlyos és a nők esetében a zsírtartalom 30% körül van, vagy alacsonyabb. Ebből ki lehet következtetni az izom arányt a testben ami számunkra fontos. Ez alapján tanácsoljuk a fogyási programot is. Az oldalunkon négy és öt protein ételes programok találhatóak (az első fázisban naponta). Az igazán nagy embereknek van 6 protein ételes programunk is az első fázisra. Ami az ön konkrét paramétereit illeti, inkább az 5 protein ételes programot ajánlanánk. Ha csak a három hetes redukciót szeretné kipróbálni akkor ez lenne az a program : A 9 hónapos redukciós diéta nem is felelne meg önnek. 10kg leadásár elég ez a program is : További kérdések esetén, keressen minket bátran.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval