Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Ketogén diéta detox

Kérdés:

Jó napot, két kérdésem van 1) Lehet a Z2 programot minden évben tavasszal méregtelenítéshez tartani? 2) Fogyaszthatják a diétát gyerekek is? Ha igen hány éves kortól?

Válasz:

Jó napot, a diétát lehet ismételni, ideális esetben a programok közötti szünetnek olyan hosszúnak kell lennie mint a program időtartalma. Az egy év szünet tehát megfelelő :) A diéta 18 éven felülieknek ajánlott. A serdülőkori test folyamatosan fejlődik, ehez elegendő mennyiségű tápanyagra van szüsége, amelyek erősítik az imunrendszert és energiát adnak neki a fejlődéshez és megfelelő növekedéshez. A gyerekek esetében a diéta nem fedezi a szükséges tápanyagokat és a napi bevitelt, mivel alacsony szénhidattartalmú és alacsony zsírtartalmú, annak ellenére hogy elegendő fehérjét tartamaz. A gyerekeknek komplex, kiegyensúlyozott étrendet ajanlunk, amely elegendő mozgás és a regenerációra szánt idő mellett, segít a zsírtatralékok lebontásával és a megfelelő izomzat kialakulásával is. Próbáljon a környékében találni táplálkozási tanácsadót és konzultálni vele a megfelelő étrendet és mozgást.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval