Francia fehérje diéta

Kelbimbó csiperkegombával és tojással



Fogyasztható az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban 

Alapanyagok 2 adag elkészítéséhez 

  • 1 kanál hidegen kisajtolt olaj
  • 1 kanál szárított hagyma
  • 1 kanál szárított foghagyma
  • 300g csiperke gomba
  • 500g kelbimbó
  • só, bors
  • tojás

A kelbimbót öblítsük le forró vízben és szeleteljük négyfelé. Olajon megpirítjuk a gombát a szárított hagymával és foghagymával és hozzá adjuk a kelbimbót. Addig pirítjuk míg meg nem puhul. Ha már elég puha a kelbimbó, akkor hozzá adhatjuk a tojást. A serpenyőben egy kisseb lyukat formálunk- ide jön a tojás, amit még sózunk, borsozunk. Az 1. fázisban csak a tojás fehérjét használja a 2. és 3. fázisban az egész tojást. Zeller hasábbal tálaljuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval