Francia keto diéta

Karácsonyi keto menu: Karácsonyi leves



A recept alkalmas a 2.és 3. fázisban

hozzávalók négy adaghoz

  • 300 g aranyosfejű hal (csonttal együtt)
  • 100 g ikra (a harmadik fázistól)
  • 5 db szegfűbors
  • 2 db babérlevél
  • 1 répa (a harmadik fázistól)
  • 1/2 db hagyma
  • 1/2 db mogyoróhagyma
  • 1/2 db zeller
  • 1 db petrezselyem (a harmadik fázistól)
  • 1 csipet szerecsendió
  • 2 kanál olaj
  • 1 csomag Prodietix kruton
  • 1 kanál napraforgóolaj
  • őrölt bors

elkészítési utasítás

Helyezze a halcsontokat, fejeket egy nagyobb lábasba. Adja hozzá a borsot, szegfűborsot, répát, hagymát, zellert és a petrezselymet.  Öntsön hozzá hideg vizet, sózza ízlése szerint.
Ha a leves elkezd forrani, alacsonyabb lángra tesszük és 20 percig főzzük. Ezután a levest leszűrjük. Az apróra vágott mogyoróhagymát pár percig olajon pirítjuk.  A friss répát és egy kis petrezselymet le reszeljük és hozzá adjuk a lábasba. 


Hozzá öntjük a hallevest, összekeverjük és egy csipet szerecsendióval ízesítjük. A leveshez hozzá adjuk az ikrát (harmadik fázistól).

Prodietix krutonnal tálaljuk.

Jó étvágyat

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval