Francia keto diéta

Karácsonyi keto menu: Karácsonyi leves



A recept alkalmas a 2.és 3. fázisban

hozzávalók négy adaghoz

  • 300 g aranyosfejű hal (csonttal együtt)
  • 100 g ikra (a harmadik fázistól)
  • 5 db szegfűbors
  • 2 db babérlevél
  • 1 répa (a harmadik fázistól)
  • 1/2 db hagyma
  • 1/2 db mogyoróhagyma
  • 1/2 db zeller
  • 1 db petrezselyem (a harmadik fázistól)
  • 1 csipet szerecsendió
  • 2 kanál olaj
  • 1 csomag Prodietix kruton
  • 1 kanál napraforgóolaj
  • őrölt bors

elkészítési utasítás

Helyezze a halcsontokat, fejeket egy nagyobb lábasba. Adja hozzá a borsot, szegfűborsot, répát, hagymát, zellert és a petrezselymet.  Öntsön hozzá hideg vizet, sózza ízlése szerint.
Ha a leves elkezd forrani, alacsonyabb lángra tesszük és 20 percig főzzük. Ezután a levest leszűrjük. Az apróra vágott mogyoróhagymát pár percig olajon pirítjuk.  A friss répát és egy kis petrezselymet le reszeljük és hozzá adjuk a lábasba. 


Hozzá öntjük a hallevest, összekeverjük és egy csipet szerecsendióval ízesítjük. A leveshez hozzá adjuk az ikrát (harmadik fázistól).

Prodietix krutonnal tálaljuk.

Jó étvágyat

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval