Francia fehérje diéta

Kapros káposzta saláta



A saláta alkalmas: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok

  • egy fej káposzta
  • egy köteg kapor
  • 150 ml víz
  • 3 kanálnyi borecet
  • 2 szévia tabletta
  • bors

az étel elkészítésének menete

A káposztát vékony csíkokra reszeljük és egy tálba tesszük. Sót adunk hozzá, majd a káposztát jól megnyomkodjuk, hogy a só mindenhova eljusson. A só a káposztát megpuhítja és levet ereszt. Ezt követően 2 órára hűtőbe tesszük.  150 ml vízből, 2 sztévia tablettából, kb. 3 kanálnyi borecetből és borsból öntetet készítünk. Az elkészített öntetet a káposztára öntsük és jól összekeverjük. Végezetül a káposztához hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és ismét összekeverjük. A tálalás előtt a salátát hagyjuk a hűtőben pihenni.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval