Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

József S., 42 éves

"A Prodietix diétával
16 kilót fogytam 9 hét alatt..."
József S., 42 éves

Már gyermekkoromban voltak problémáim a súlyommal, természetesen a genetika is hozzájárult, de nagyrészt a helytelen étrendnek köszönhetem a jelentős súlyingadozásokat a felnőttkoromban. A legnagyobb súlyom 125kg volt. Ebben az időszakban sok diétát kipróbáltam, néha sikerült 20kg-t lefogynom, aztán visszatértem a diéta előtti életstílusomhoz és a kilók mindig visszajöttek. A munkám egyenletlenül van elosztva, ezért az étkezésem idejei sem tökéletesek és általában csak este szoktam inni. 

A Prodietix diétáról egy ismerősömtől hallottam akinek már sikerült vele lefogynia és elégedett volt. Az interneten megnéztem a Prodietix oldalat, minden elolvastam a történeteket is és a feleségemmel megeggyeztem hogy kipróbálom a diétát. Az online kalkulátor az M3 programot választotta nekem. 

A diéta nagyon megfelelt nekem, nem csak az íze miatt hanem a gyors elkészítés miatt is. A proteines étkezések között zöldségeket ettem, betartottam a folyadékbevitelt és remekül éreztem magam. Az is jó volt hogy tudtam cserélni azokat az ételeket amelyek nem ízlettek.

A diéta után jóbban érzem magam. A Prodietix diétát nagyon pozitívan értékelem és már több ismerősömnek is ajánlottam. A Prodietix diétás program nem csak egy új diéta volt az életemben, de igazán a mindennapjaim részévé vált és bízom benne hogy a jövőben már nem fog a súlyom ingadozni.

diéta előtt

diéta után

súly

109 kg

93 kg

mellbőség

124 cm

116 cm

derékbőség

115 cm

92 cm

csípő

103 cm

100 cm

comb

63 cm

60 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval