Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

József N., 50 éves

"A Prodietix diétával
13 kilót fogytam 6 hét alatt."
József N., 50 éves

Jubileum és fogyás = mérföldkő az életemben


Azt mondják hogy az 50. születésnap nagy méföldkő a férfiak számára és egy új életszakasz kezdete. Idén (2019) voltam ötven éves. Annak ellenére hogy aktívan sportolok, nem nagyon figyeltem oda a súlyomra és a megfelelő étkezésre. Nem csak egészségtelen ételeket eszem, de nem is étkezem rendszeresen és szisztematikusan. Az év elején a súlyom majdnem száz kiló volt, ezért úgy döntöttem valamit kezdenem kell magammal.

Rengeteg internetes oldalt átolvastam, míg arra a döntésre jutottam hogy a proteines (keto) diétát fogom kipróbálni. Több ketodiétás céget is találtam, de végül a Prodietixet választottam. Megrendeltem mindhárom fázisát az M2 programnak és minden áttanulmányoztam.

A diéta elkezdése után a kilók már az elején nagyon gyorsan mentek le. Igaz hogy az első fázisban a teljes lefogyott kilók 70% lemegy, ezt én is igazolni tudom A második és harmadik fázis is jól ment és megtanultam hagyományos ételeket is készíteni.

A proteines ételek és italok a Prodietixtől nagyon finomak. Köszönom a Prodietix csapatának a segítséget és mindenkinek aki még nem döntötte el hogy belevág-e csak ajánlani tudom a diétát.

diéta előtt

diéta után

súly

97 kg

84 kg

mellbőség

107 cm

105 cm

derékbőség

97 cm

88 cm

csípő

101 cm

97 cm

comb

65 cm

59 cm


 

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval