Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Jóga fogyáshoz

A jóga az utóbbi időben nagyon közkedvelt lett. Bármely életkorban nagyszerű gyakorlat, nem terheli az ízületeket, hozzájárul a mentális egyensúlyhoz és a harmóniához. Bár a jógát nem tekintik aerob gyakorlatnak, a jógiknak mégis gyönyörű alakja van. Rugalmas izmos testük irigylésre méltó. Hogyan lehetséges ez?

A jóga remek gyakorlat a test alakításához és a mély stabilizációs rendszer megerősítéséhez. Népszerű azért is, mert jótékony hatással van a központi idegrendszerre. A jógát többféleképpen is megközelítheti - csak a mozgásrészeket és a gyakorlatokat használja, vagy átfogó életszemléletnek tekintheti, és kipróbálhatja a nyugtató légzést, meditációt és étkezést is. A jóga étrend könnyű, egészséges és kiegyensúlyozott. Rengeteg zöldséget és folyadékot tartalmaz. Ha fogyni szeretne a jóga segítségével, javasoljuk a keto receptek kipróbálását vagy az egész keto diéta programot. A Keto diéta megtanít rendszeresen étkezni kis adagokban, és nem feledkezik meg az olívaolajjal készült zöldségekről, amelyek a jóga étrend fontos részét képezik. A Keto diéta segít könnyíteni, megszabadulni a zsíroktól és elindítani a folyamatot a kívánt alak eléréséhez.

Milyen jóga alkalmas a keto diéta során? A keto diéta program első és második szakaszában célszerű könnyebb és egyszerűbb jógatípusokat választani, mint például hatha vagy vinyasa. A harmadik fázistól kezdve kipróbálhatja a nagyobb kihívást jelentő ashtanga jógát. A keto étrend során mindig célszerű figyelemmel kísérni a test reakcióját a testmozgás során, és konzultálnia állapotát egy táplálkozási szakemberrel, aki tanácsot ad a megfelelő testmozgáshoz.

Azt mondják, hogy a jógával való sikeres fogyásnak titka az energiautak felszabadulása a testben, amely hosszú távú zsírégetést indít el. Ugyancsak fontos a test és az elme összekapcsolása - csak a fejben lévő blokkok "felszabadítása" és a célok megfelelő kitűzése segít a kitartásban és szó szerint "felszabadítja" a testben visszatartott zsírt. A meditáció és a légzőgyakorlatok célja, hogy békét, kikapcsolódást és stresszcsökkentést teremtsen életében. Még a rendszeres tízperces meditáció is nagyobb koncentrációt hoz, "felfrissítheti" az elárasztott agyat és segíthet a jobb teljesítményben.

A jóga további előnyei közé tartozik a légzés elmélyítése és az edzés közbeni nagyobb állóképesség, a test közepének megerősítése, az emésztés támogatása és számos szerv működésének javítása. A rendszeres testmozgás csökkenti a stressz hormon (kortizol) szintjét és növeli az alvás hormon szintjét (melatonin). A legnépszerűbb, igényesebb jógatípusok közé tartozik a bikram, a forró jóga vagy a jóga melegben. A gyors power jóga jó a fogyáshoz is. Ha ízületi fájdalmai vannak, vagy nagyra értékeli, ha valami tartja Önt edzés közben, próbálja ki a jógát vízben. A SUP jóga (Stand Up Paddling Yoga, Paddle Yoga) nyári sláger lett - jóga a felfújható evezőtáblákon. Ha instabil deszkán egyensúlyoz a víz felszínén, az nagyon szórakoztató élményt nyújthat. Az izomláz másnap garantáltan beköszön. A jógának köszönhetően akár "nőhet"! Az egyre növekvő jógatípusok közé tartozik a légi, az aero vagy a sálas jóga, amelyben nagy sálakat, hálókat vagy függőágyakat használnak. Ez a fajta jóga használja a gravitációs erőt, és lógógyakorlat közben, a merev nyak és a gerinc jobban megnyúlik és ellazul. Ez lehetővé teszi a csigolyák ismét kiegyenesedését. Néhány sportoló azt mondja, hogy ennek eredményeként akár három centiméterrel is "megnőttek".

Próbáljon ki különböző típusokat, és válassza ki azt, amelyik a legközelebb áll Önhöz. A fogyás kulcsa a rendszeresség és a kiegyensúlyozott étrend. Mindenki tud jógázni, az életkor és a súly nem jelent problémát. De vigyázzon, az egyes gyakorlatokat helyesen kell végrehajtani. A helytelen mozgások túlterhelhetik a test egy részét. Ezért jobb, ha jógaoktatóval kezdjük, vagy a gyakorlat során tartsunk magunk mellett egy tükröt, amelyben ellenőrizhetjük a pozíciók helyes végrehajtását.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval