Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Sz. János, 45 éves

A Prodietix diétával
12 hét alatt 25 kilót fogytam...

Sz. János, 45 éves

Néhány év ülőmunka és néhány gyermek után kezdtem megérteni, hogy a brachioszauruszok miért érzik jól magukat a vízben. Abban az állapotban, amikor a 150 kg-ig mérő otthoni mérleg illedelmesen a postai vagy a pályaudvari mérlegre küldött, szereztem tudomást a fogyókúrás Prodietix program létezéséről és mivel ez irányban a feleségem is érdekelt volt, január elején együtt „belevágtunk”... A „szakmai” végénél fogtam meg a dolgot, sőt egy-egy szakelemzést is megcsináltattam. Ráadásul a fogyókúra eleje és vége még a rendszeres vérvétel időpontjára is esett, úgyhogy az időzítés szinte tökéletes volt.

Induló súly: 159 kg. A test zsír nélküli súlya: 104 kg. Hasi háj magas százaléka. Gyógyszert szedtem vérnyomásra, koleszterinre, trigliceridekre... szóval nagyszerű. A fogyókúra első 4 hete alatt fogytam 11 kg-t, abból csak 1 kg volt az izomzatból. A következő méredzkedés pont a 3. fázis vége előtt volt, amikor már nem nagyon mozdult a dolog. Mindent összevéve... összesen 25 kg-tól szabadultam. Abból csak 6 kg volt izomzat. Ráadásul! A vérvételi tesztek eredményei „sínre” kerültek és a gyógyszer rengetegből csak egy maradt, és az is csak a leggyengébb erejű. Csak a biztonság kedvéért.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval