Francia keto diéta

Jana N., 48 éves

"A Prodietix diétával 12 hét alatt lefogytam ..."

Jana N., 48 éves

"A kilók egyszerűen csökkentek, egyáltalán nem voltam éhes és az ételek íze is nagyon jó volt."

Egy barátnőm mutatta meg a diétát, akinek nagyon hálás vagyok ezért. Soha nem jutott eszembe, hogy ez valóban így működhet. Gyerekkorom óta nagyon hajlamos vagyok az elhízásra, kipróbáltam már különböző diétákat, de semmi sem segített hosszútávon. Konyhán dolgozom, így az étrendem rendszertelen volt és különösen nagyon rossz, csak coca cola, édesség és semmi más.

Most megtanultam minden reggel rendszeresen reggelizni, amit azelőtt valóban nem tettem, és most gondoskodom arról is, hogy a diéta rendszeres legyen. A kilók gyönyörűen csökkentek, és egyáltalán nem voltam éhes, sőt, az ételek íze nagyon jó volt, ami meglepett. 3 hónap elteltével rájöttem, hogy lement rengeteg centiméter és néhány számmal kisebb méretem lett.

Nagyon örülök, hogy meghoztam ezt a döntést. Tudom, hogy még nem vagyok az ideális testsúlyon, de idő után szeretnék kipróbálni egy másik programot. Mindenkinek ajánlom ezt a diétát. Van ennek főleg egy nagy előnye, hogy ha nem vagyok sportoló típus, nem szükséges a mozgás.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval