Francia keto diéta

IMMUNRENDSZER MEGERŐSÍTÉSE: Fusilli fokhagymás pestoval



A medvehagyma szó szerint csoda. Nem csak sok C-vitamint tartalmaz, hanem gyulladásgátló, antibakteriális és erős gombaellenes hatással is rendelkezik. A hatékony antioxidánsok közé tartozik.Tisztítja a testet és a májat, elpusztítja a parazitákat, javítja a légutakat és segíti a reuma kezelését. A napraforgómag nyugtató és stresszoldó hatással rendelkezik. A spenót A, B, C, E, K vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Mindezeket a jótékony anyagokat egyetlen ételben elfogyaszthatja. Próbálja ki a fusillit spenót pestoval, medvehagymával és napraforgómaggal. A recept alkalmas a diéta 2. és 3. fázisában

Hozzávalók

  • 30g friss medvehagyma
  • 15g friss bazsalikom levél
  • 20g baby spenót
  • 2 kanál Oliva olaj
  • 20 g reszelt parmezán
  • 1 kanál napraforgómag (a harmadik fázistól)
  • csipet só
  • Prodietix fusilli

Elkészítési utasítás

Először a fusilli készítjük el. A tasak tartalmát 1 liter forró vízbe ontjuk. 20 percig főzzük, aztán leontjuk róla a vizet. A többi hozzávalót össze turmixoljuk botmixerrel, az olajt csak fokozatosan adjuk hozzá. Egy adagra 2-3 kanál pesztónak elegendőnek kellene lennie.

Jó étvágyat

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval