IMMUNRENDSZER MEGERŐSÍTÉSE: Fusilli fokhagymás pestoval
A medvehagyma szó szerint csoda. Nem csak sok C-vitamint tartalmaz, hanem gyulladásgátló, antibakteriális és erős gombaellenes hatással is rendelkezik. A hatékony antioxidánsok közé tartozik.Tisztítja a testet és a májat, elpusztítja a parazitákat, javítja a légutakat és segíti a reuma kezelését. A napraforgómag nyugtató és stresszoldó hatással rendelkezik. A spenót A, B, C, E, K vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
Mindezeket a jótékony anyagokat egyetlen ételben elfogyaszthatja. Próbálja ki a fusillit spenót pestoval, medvehagymával és napraforgómaggal. A recept alkalmas a diéta 2. és 3. fázisában
Hozzávalók
- 30g friss medvehagyma
- 15g friss bazsalikom levél
- 20g baby spenót
- 2 kanál Oliva olaj
- 20 g reszelt parmezán
- 1 kanál napraforgómag (a harmadik fázistól)
- csipet só
- Prodietix fusilli
Elkészítési utasítás
Először a fusilli készítjük el. A tasak tartalmát 1 liter forró vízbe ontjuk. 20 percig főzzük, aztán leontjuk róla a vizet. A többi hozzávalót össze turmixoljuk botmixerrel, az olajt csak fokozatosan adjuk hozzá. Egy adagra 2-3 kanál pesztónak elegendőnek kellene lennie.
Jó étvágyat
A legmegfelelőb programot keresem...