Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.
banner

Hogyan működik a Prodietix keto diéta

Ha már tudja, mi az a keto diéta és mi az elve és egyes fázisok, most pontosan megtudhatja, hogyan működik a Prodietix koncepció.
Fehérjetartalmú élelmiszerek fogyasztása
Zöldségek fogyasztása
Az ivási rendszer betartása
Ketózis, a biokémiai állapot
Zsírraktárak csökkentése
Hogyan működik a Prodietix diéta

Hogyan működnek a Prodietix diétás programok

Minden Prodietix program a keto diéta elve alapján működik. A céljuk az, hogy a teste a ketózis nevű állapotba kerüljön. Ez egy természetes fiziológiai állapot. Ez szervezetünk intelligens alkalmazkodása abban az esetben, ha az étrendben nincs elegendő szénhidrát. Így élték túl őseink a szűkös téli évszakokat. Mi azonban bőségben élünk, és paradox módon túlsúlytól és alultápláltságtól szenvedünk. Az egyensúly keresésének végtelen körforgásában vagyunk. Fogyunk, hízunk, vagy túl sokat, vagy alig mozgunk. De mi segíthetünk megtalálni az egyensúlyt, és visszanyerni a testébe vetett bizalmat.

A Prodietix diétás program 3 fázisra oszlik. Mindegyik nagyon fontos a legjobb eredmények eléréséhez. Az első fázisban a legjelentősebb változások történnek az étrendben és a szervezetben. Nagyon jelentős súlycsökkenés következik be. A második fázisban lassan kezdjük el a szénhidrátokat és az egészséges zsírokat hozzáadni az étrendünkhöz. Stabilizálja ezzel a súlycsökkenést. A harmadik fázisban fokozatosan felkészül a normál étrendhez való részleges visszatérésre. Ez a fázis kulcsfontosságú, mert megakadályozza a jojó-effektust.

Honnan tudja, hogy melyik program a legjobb Önnek?

A kalkulátorunkba néhány alapvető adatot beírva könnyen kiderítheti. Diétás programjainkat minden egyes ügyfél számára személyre szabjuk. 100 ember, 100 íz, 100 igény. Erre számítunk. Számolja ki ön is.

Csak néhány egyszerű lépés

  1. A kalkulátorban kiszámítjuk az ajánlott programot.
  2. Válasszon ki egy előre elkészített csomagot, vagy alakítsa ízlése szerint.
  3. A csomagot a következő határidőn belül szállítjuk két napon belül.
  4. A mellékelt nyomtatott kézikönyv végigvezeti Önt az egyes fázisokon, és segít a folyamatos mérésben és értékelésben.
  5. A diéta befejezése után is igénybe veheti ingyenes tanácsadásunkat, vagy kipróbálhatja folytatási programunkat Prodietix Balance.

Ami még érdekelheti…

Nálunk van valami extra az Ön számára. Legyen szó elégedettségi garanciáról, ételcsere lehetőségről vagy pénzvisszatérítésről a fogyókúrás történetéért…