Francia keto diéta

Hogyan álnak a Prodietix diétával 30 nap után?

Három blog szerkesztő és anyuka úgy döntött végre megszabadul felesleges kilóitól. Ezért kipróbálták a Prodietix ketogén diétát és 30 nap után megosztják velünk tapasztalataikat.

Júlia, 45 éves

A kezdet mindig nehéz, eltekintve az enyhe emésztőrendszeri problémákat, néhány nap fejfájást a diéta jól  ment. A legtöbb problémát az elegendő folyadék bevitel meg is oldotta. Éhes voltam, nagyon éhes több mint egy hétig. Sokkal többet szoktam enni, ezért még a zöldségek sem mentettek meg a kezdetekben. De folyamatosab jobb és jobb lett.

A Prodietix ételek finomak, de ez természetesen az elkészítéstől is függ. Van egy kis bajom a pizzával és a burgonya palacsintával. Soha nem találom el a vízmennyiséget, és így "folyékony semmi" a végeredmény. A rudacskák és krémek finomak, az omlett is. A levesek egy kicsit unalmasak, de a thai és a brokkoli nagyon jó ízű.

Körülbelül 3 hét után még mindig vágyok valamilyen tiltott finomságra. Talán a stressz okozza, a jelenlegi helyzetben. Igen, kétszer megszegtem a szabályokat. Ennek ellenére a mérleg egy hónap elteltével -8,5 kg-t mutat !!! Figyelembe véve az étkezési múltamat, ez egy remek teljesítmény. Változást érzek a hasamon, és végre a melltartóm sem kicsi.

Diána, 27 let

"A diéta nagyon finom volt, és rájöttem, hogy jól főzök, és sok új dolgot fedeztem fel. Az első fázis elég nehéz volt, nem voltam jól, és sok tennivalóm volt, ezért nehéz volt elviselni. Különösen, amikor mindenki körülöttem volt, ebédre mentek, vagy édességet vettek, stb. Különben is, néhány nap után, amikor megszoktam az új rendszert, nagyon sok energiám volt és valójában elkezdtem élvezni. Reggel inkább húst szeretek enni. Néha rosszul is voltam az édes ételektől, de megszoktam. Két kilót fogytam. A második fázisban jöttem rá hogy milyen jól tudok főzni. A megengedett hozzávalókból sok mindent kitaláltam. Új fűszereket is használtam, például kurkumát és gyömbért, és a fokhagyma is sok ételben benne volt. A második fázisban még egy kilót fogytam.

Valójában könnyen átjutottam a harmadik fázison, megszoktam az édes reggelit, a cukor nem hiányzott, és jól voltam. Több mint 4 kilót már nem fogytam, de alacsonyabb kezdő súlyomnak tulajdonítom. Nos, nem számít, otthon vagyok bezárva van időm ... A Prodietixnek köszönhetően már tudom, hogyan kell csinálni, és nagyon köszönöm a lehetőséget.

A legjobb étel az egész diéta során a Prodietix proteines burgonyapüré, padlizsánnal és gombával. Nagyon javaslom, minden szempontból remek és megfelelő a harmadik fázisban. Egy csepp olaj a gombára és padlizsánra, és Provence-i fűszer egy ki sóval. Finomság.

Mária, 61 éves

Nagyszerűek a tapasztalataim a diétával. Az első hét nehezebb volt, különösen szellemileg, de gyorsan megszoktam, és most sokkal jobban érzem magam. Túl vagyok az első fázison - 3 hét. Ma a második fázist kezdem. Lefogytam 9 kilót. Nem tudom, látni-e, de a térdem nagyon jól érzi magát. Jobban tudok mozogni, nem akarok annyit aludni, és kedvesebb vagyok. Úgy érzem, hogy többet eszek, mint korábban, és főleg rendszeresen. Most már nagyon vártam a második fázist, mert hiányzott a hús. A reggelizés az elején nehezebb volt, mert jobban szeretem a sós ételeket. Szeretem a levesekett és a süteményeket. Megtanultam számtalan módon zöldséget fogyasztani. Izgatott vagyok.

Úgy gondolom, hogy újból megpróbálhatom a diétát. Szeretnék kb. 70kg-ra fogyni. Azt hiszem, ezt a célt el lehet érni, mert az első 9 kilót nagyon könnyen lefogytam. Soha nem próbáltam jobb diétát. Egyáltalán nem voltam stresszben, mint a többi diéta alatt, amikor lefogytam és 10-15 kilót híztam vissza. Most szellemileg és fizikailag sokkal jobban érzem magam.

Előtte

30 nap diéta után

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval