Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Hasmenés a proteines diéta alatt

Kérdés:

Dobrý deň, už týždeň konzumujem jedlá a od prvého dňa ma trápi hnačka. Jedlá konzumujem pravidelne každé 3,5-4 hodiny + 500g povolenej zeleniny + 2,5-3 l vody denne. Neviete kde by mohol byť problém? Ďakujem Jó napot, egy hete fogyasztom az ételeket és már az első naptó kezdve hasmenésem van. Az ételeket rendszeresen eszem 3,5-4 óránként + 500g megengedett zöldséget + 2,5-3l vizet naponta. Nem tudom hol lehet a hiba?

Válasz:

Jó napot, ha bélproblémái vannak a diéta alatt, akkor túlérzékeny lehet a diéta egyes összetevőire, amelyek izoláltak, és amelyeket nem találhatóak meg a normál étrendben. A hasmenés néha a diéta elején elő fordul, nem tartós, és néhány napon belül elmúlik. Megfigyelheti, hogy milyen ételek okozzák a problémát, és helyettesítheti más ételekkel. Ha a helyzet rövid idő alatt nem javul, javasoljuk, hogy hagyja abba a diétát, és visszatérítjük Önnek a nem elfogyasztott ételek árát.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval