Francia fehérje diéta

Háromféle szendvics: Szalámis, tojásos és lazacos



Szalámis bagel

A recept alkalmas az: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

hozzávalók két adaghoz

  • 1 adag Prodietix proteines kenyér
  • 1 adag Prodietix chorizo
  • 150 g főtt zeller
  • bors
  • marék finoman vágott petrezselymet
  • 1 teáskanál Dijon mustár (édesítetlen)
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • 1 teáskanál citromlé

elkészítési utasítás

Bagel

Először ekészítjük a proteines kenyeret. Előmelegítjük a sütőt 180° C fokra. A tasak tartalmát 25 ml hideg vízbe öntjük. Összekeverjük villával, majd kézzel amíg a keverék össze nem áll. A tésztábol bagelt formálunk és tepsire helyezve a sütőbe tesszük 15 percre. Az elkészítés után 10 percig hagyjuk kihűlni. 

Kenő

A zellert meghámozzuk, megmossuk és kokckárka vágjuk. Megfőzzük és mixerben keverjük amíg kásá állagú  nem lesz. Sózzuk, borsozzuk és hozzá adjuk a petrezselymet (vagy esetleg más növényt, ízlése szerint) egy kanál mustárt, olívaolajat és citromlevet.

A bagelt ketté vágjuk és mindkét oldalát megkenjük a zelleres kenővel. Végül hozzá adjuk a chorizo szeleteket is.

Zöldséggel tálaljuk.

Tojásos szendvics

A recept alkalmas a: 1. fázisban, 2. fázisban

hozzávalók két adaghoz

  • 1 adag Prodietix proteines kenyér
  • 2 tojás
  • 70 g krfiol
  • 1 főtt tojásfehérje
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • olíva olaj
  • bors

elkészítési utasítás

Kenyér

Először ekészítjük a proteines kenyeret. Előmelegítjük a sütőt 180° C fokra. A tasak tartalmát 25 ml hideg vízbe öntjük. Összekeverjük villával, majd kézzel amíg a keverék össze nem áll. A tésztábol bagelt formálunk és tepsire helyezve a sütőbe tesszük 15 percre. Az elkészítés után 10 percig hagyjuk kihűlni. 

Kenő

A karfiol megfőzzük és hagyjuk kihülni. Ezután egy tálban törje össze villával és adja hozzá az apróra reszelt tojásfehérjét. Ízesítse szójaszósszal, sóval és borssal, és adja hozzá olívaolajat. A két főtt tojást apró kockákra vágjuk és hozzá adjuk. Přidáme dvě vejce uvařená natvrdo nakrájená na kostičky. 

A kenyeret ketté vágjuk és mindkét velét megkenjük a tojásos kenővel.

Lazacos miniburger

A recept alkalmas a: 3. fázisban

hozzávalók két adaghoz

  • 1 adag Prodietix proteines kenyér
  • 75 g füstölt lazac
  • 75 g cottage
  • snidling

elkészítési utasítás

Először ekészítjük a proteines kenyeret. Előmelegítjük a sütőt 180° C fokra. A tasak tartalmát 25 ml hideg vízbe öntjük. Összekeverjük villával, majd kézzel amíg a keverék össze nem áll. A tésztábol bagelt formálunk és tepsire helyezve a sütőbe tesszük 15 percre. Az elkészítés után 10 percig hagyjuk kihűlni. 

A kenyeret ketté vágjuk és mindkét oldalát megkenjük cottage sajtal. Chléb podélně rozkrojíme na poloviny a každou namažeme sýrem cottage. Hozzá adjuk a lazacot és díszítsük apróra vágott snidlingel. 

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval