Háromféle szendvics: Szalámis, tojásos és lazacos
Szalámis bagel
A recept alkalmas az: 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
hozzávalók két adaghoz
- 1 adag Prodietix proteines kenyér
- 1 adag Prodietix chorizo
- 150 g főtt zeller
- só
- bors
- marék finoman vágott petrezselymet
- 1 teáskanál Dijon mustár (édesítetlen)
- 1 teáskanál olívaolaj
- 1 teáskanál citromlé
elkészítési utasítás
Bagel
Először ekészítjük a proteines kenyeret. Előmelegítjük a sütőt 180° C fokra. A tasak tartalmát 25 ml hideg vízbe öntjük. Összekeverjük villával, majd kézzel amíg a keverék össze nem áll. A tésztábol bagelt formálunk és tepsire helyezve a sütőbe tesszük 15 percre. Az elkészítés után 10 percig hagyjuk kihűlni.
Kenő
A zellert meghámozzuk, megmossuk és kokckárka vágjuk. Megfőzzük és mixerben keverjük amíg kásá állagú nem lesz. Sózzuk, borsozzuk és hozzá adjuk a petrezselymet (vagy esetleg más növényt, ízlése szerint) egy kanál mustárt, olívaolajat és citromlevet.
A bagelt ketté vágjuk és mindkét oldalát megkenjük a zelleres kenővel. Végül hozzá adjuk a chorizo szeleteket is.
Zöldséggel tálaljuk.
Tojásos szendvics
A recept alkalmas a: 1. fázisban, 2. fázisban
hozzávalók két adaghoz
- 1 adag Prodietix proteines kenyér
- 2 tojás
- 70 g krfiol
- 1 főtt tojásfehérje
- 1 evőkanál szójaszósz
- olíva olaj
- só
- bors
elkészítési utasítás
Kenyér
Először ekészítjük a proteines kenyeret. Előmelegítjük a sütőt 180° C fokra. A tasak tartalmát 25 ml hideg vízbe öntjük. Összekeverjük villával, majd kézzel amíg a keverék össze nem áll. A tésztábol bagelt formálunk és tepsire helyezve a sütőbe tesszük 15 percre. Az elkészítés után 10 percig hagyjuk kihűlni.
Kenő
A karfiol megfőzzük és hagyjuk kihülni. Ezután egy tálban törje össze villával és adja hozzá az apróra reszelt tojásfehérjét. Ízesítse szójaszósszal, sóval és borssal, és adja hozzá olívaolajat. A két főtt tojást apró kockákra vágjuk és hozzá adjuk. Přidáme dvě vejce uvařená natvrdo nakrájená na kostičky.
A kenyeret ketté vágjuk és mindkét velét megkenjük a tojásos kenővel.
Lazacos miniburger
A recept alkalmas a: 3. fázisban
hozzávalók két adaghoz
- 1 adag Prodietix proteines kenyér
- 75 g füstölt lazac
- 75 g cottage
- snidling
elkészítési utasítás
Először ekészítjük a proteines kenyeret. Előmelegítjük a sütőt 180° C fokra. A tasak tartalmát 25 ml hideg vízbe öntjük. Összekeverjük villával, majd kézzel amíg a keverék össze nem áll. A tésztábol bagelt formálunk és tepsire helyezve a sütőbe tesszük 15 percre. Az elkészítés után 10 percig hagyjuk kihűlni.
A kenyeret ketté vágjuk és mindkét oldalát megkenjük cottage sajtal. Chléb podélně rozkrojíme na poloviny a každou namažeme sýrem cottage. Hozzá adjuk a lazacot és díszítsük apróra vágott snidlingel.
A legmegfelelőb programot keresem...