Francia keto diéta

Gyors szállítás

Várja már hogy kicsomagolja a kiválasztott keto ételeket az összeállított diéta programhoz? A legnehezebb lépést - elhatározni a kezdést - már megtette, most élvezheti a kívánt átalakulást. Ezért célunk, hogy a megvásárolt termékeket a lehető leggyorsabban eljuttassuk Önhöz! Rendelését általában 3-4 munkanapon belül kézbesítjük. Ha szeretne nyugodtan választani, és pénteken vagy hétvégén küldi el megrendelését, a finomságokból álló diétás csomag szállítási ideje általában szerda vagy csütörtök.

Ki kézbesíti a rendelést? Számos futárszolgálattal működünk együtt, hogy kiválaszthassa az Ön számára legmegfelelőbb szállítási módot. Ha 25 000 Ft vagy nagyobb értékű csomagot rendel tőlünk, akkor ingyenes szállítást kap a kiválasztott futárcégtől.

Mikor érdemes a keto diétát elkezdeni? Azok az ügyfeleink, akik sikeresen teljesítették a diétás programokat, azt javasolják, hogy a fogyást kezdjék inkább hétvégén, vagy olyan napokon, amikor lazább programot tartanak. Ez azért van, hogy teljes mértékben új életstílusának szentelhesse magát, és elegendő teret biztosítson magának az alkalmazkodáshoz. Ha nem szokott rendszeres időközönként enni és inni, akkor az első napokban ezeket az új szokásokat meg kell majd szoknia. Ezért szánjon megfelelő időt olyan új egészséges szokások kialakítására, amelyek nemcsak a diéta során, hanem annak befejezése után is hasznosak lesznek.

Álomalakjának sikeres elérése egyben a mi sikerünk is, amelyben minden irányban támogatni fogjuk Önt. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a diéta program vagy az egyéni termékek kiválasztása során, ne habozzon kapcsolatba lépni táplálkozási tanácsadóinkkal. Örömmel adnak tanácsot azzal kapcsolatban, hogy melyik keto diéta a legmegfelelőbb az Ön számára, vagy hogyan vásárolhatja meg a keto ételeket egyes szakaszonként. Hiszünk abban, hogy változatos és ízletes ételkínálatunkból mindenki választhat! Ezenkívül ránk bízhatja a menü összeállítását, és ha nem tetszik valami a kiválasztott ételek közül, akkor három hónapos cserelehetőséget kínálunk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval