Gombás rántotta
A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
alapanyagok 1 adag elkészítéséhez
- 1 adag Prodietix gombás omlett
- 150 g gomba (fagyasztott gomba is használható)
- 1 kanálnyi hidegen sajtolt napraforgó vagy olívaolaj
- 1kanálnyi szárított vöröshagyma
- köménymag
- só
- bors
az étel elkészítésének menete
A felforrósított serpenyőre egy kanálnyi olajat öntünk, ezt követően hozzáadjuk a szárított hagymát. Hagyjuk egy kicsit megpirulni, majd rászórjuk a gombát. Egy kicsit dinszteljük, míg a gomba nem ereszt levet, és hozzá adjuka köménymagot. A serpenyőt lefedjük és addig dinszteljük , míg a gomba puha nem lesz. Eközben, a csomagoláson feltüntett használati utasítás szerint, elkészítjük a Prodietix Gombás omlettet. Miután a gomba puha lett, megsózzuk, borsozzuk és ráöntjük az omlett elkészített keverékét. Állandó keverés mellett addig melegítjük, míg a keverék meg nem szilárdul. Az ételt tálalás előtt megszórhatjuk metélőhagymával.
A legmegfelelőb programot keresem...