Francia fehérje diéta

Gombás rántotta



A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok 1 adag elkészítéséhez

  • 1 adag Prodietix gombás omlett
  • 150 g gomba (fagyasztott gomba is használható)
  • 1 kanálnyi hidegen sajtolt napraforgó vagy olívaolaj
  • 1kanálnyi szárított vöröshagyma
  • köménymag
  • bors

az étel elkészítésének menete

A felforrósított serpenyőre egy kanálnyi olajat öntünk, ezt követően hozzáadjuk a szárított hagymát. Hagyjuk egy kicsit megpirulni, majd rászórjuk a gombát. Egy kicsit dinszteljük, míg a gomba nem ereszt levet, és  hozzá adjuka köménymagot. A serpenyőt lefedjük  és addig dinszteljük , míg a gomba puha nem lesz. Eközben, a csomagoláson feltüntett használati utasítás szerint, elkészítjük a Prodietix Gombás omlettet.  Miután a gomba puha lett, megsózzuk, borsozzuk és ráöntjük az omlett elkészített keverékét. Állandó keverés mellett addig melegítjük, míg a keverék meg nem szilárdul. Az ételt tálalás előtt megszórhatjuk metélőhagymával.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval