Francia keto diéta

Gomba pogácsa



A recept alkalmas a :2. fázisban, 3. fázisban

hozzávalók 2 adaghoz

  • 180 g sovány marhahús
  • 80 g gomba
  • 1 db tojássárgája
  • 1 evőkanál szárított hagyma 
  • 1 evőkanál Dijon mustár (édesítetlen)
  • egy maroknyi majoránna és oregánó
  • maroknyi göndör káposzta
  • bors
  • sütőpapír

elkészítési utasítás

A gombát megmossuk és apróbb darabokra vágjuk. A göndör káposztát forró vízben főzzük, hagyjuk kihűlni és apró darabokra vágjuk. A gombát és a káposztát összekeverjük a hússal, tojássárgájával, dijoni mustárral, szárított hagymával, foghagymával és fűszernövényekkel. Jól összedolgozzuk és sózzuk, borsozzuk.

Az így készült masszából 4 egyformán nagy pogácsát formálunk, amelyet egy sütőpapírral bélelt tepsire teszünk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percig süssük.

Egy adagnak 2 pogácsa számít.

Friss zöldséggel vagy zellersalátával tálaljuk. 

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval