Francia keto diéta

Garnélarák fehérborban fokhagymával



A recept alkalmas a 3. fázisban

hozzávalók 1 adaghoz

  • 120 g garnélarák
  • 1 dcl fehér bor
  • Fél gerezd fokhagyma
  • 2 kanál olaj
  • 2 kanál rizs
  • 1 szegfűszeg
  • ¼ hagyma

elkészítési utasítás

Először a rizst készítjük el. Leöblítsük hideg vízzel, ezután párszor forró vízzel és át tesszük egy lábasba. Hozzá adunk fél kanál olajt, egy csipet sót, szegfűszeget és ¼ hagymát egészben- Alacsony lángon főzzük amíg a víz el nem párolog. Ezután eltávolítjuk a szegfűszeget és a hagymát.

A garnélarákokat megmossuk, meghámozzuk a fokhagymát és apróra vágjuk. A fokhagymát olajjal együtt serpenyőn pirítjuk 1 percig, ezután hozzá adjuk a garnélarákot és 5 percig süssük mindkét oldalról. Ezután hozzá adjuk a fehér bort.

A garnélarákot a rizzsel együtt tálaljuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval