Francia keto diéta

Garnélarák fehérborban fokhagymával



A recept alkalmas a 3. fázisban

hozzávalók 1 adaghoz

  • 120 g garnélarák
  • 1 dcl fehér bor
  • Fél gerezd fokhagyma
  • 2 kanál olaj
  • 2 kanál rizs
  • 1 szegfűszeg
  • ¼ hagyma

elkészítési utasítás

Először a rizst készítjük el. Leöblítsük hideg vízzel, ezután párszor forró vízzel és át tesszük egy lábasba. Hozzá adunk fél kanál olajt, egy csipet sót, szegfűszeget és ¼ hagymát egészben- Alacsony lángon főzzük amíg a víz el nem párolog. Ezután eltávolítjuk a szegfűszeget és a hagymát.

A garnélarákokat megmossuk, meghámozzuk a fokhagymát és apróra vágjuk. A fokhagymát olajjal együtt serpenyőn pirítjuk 1 percig, ezután hozzá adjuk a garnélarákot és 5 percig süssük mindkét oldalról. Ezután hozzá adjuk a fehér bort.

A garnélarákot a rizzsel együtt tálaljuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval