Friss zeller leves
Recept fogyasztható az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban
Hozzávalók 4 adaghoz
- 1,5 l alaplé
- kb 600 g zeller szál
- 2 kanál olíva olaj
- 2 kanál szárított hagyma
- 1 tojásfehérje (a 2. és 3. fázisban egész tojás)
- só
- bors
elkészítés
Először az alaplét készítjük el.
A zellert megmossuk és apró kockákra vágjuk. Egy mélyebb edényben 2 kanál olíva olajat felforrósítunk és hozzá adjuk a zellert, 2 kanál szárított hagymát és hagyjuk megpuhulni a zellert.
Ezután átöntjük ebbe az edénybe az alaplevet és pár percig főzzük. Hozzá adunk 1 tojásfehérjét és sózzuk borsozzuk ízlés szerint.
Végül botmixerrel pürésítjük a levest.
Normál ételhez tálalhatjuk, de étkezések közben is fogyasztható.
TIP: Adjon e leveshez Prodietix sajtos krutont, így akár már az első fázisban is fogyaszthatja proteines ételént.
A legmegfelelőb programot keresem...