Francia fehérje diéta

Friss zeller leves



Recept fogyasztható az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

Hozzávalók 4 adaghoz

  • 1,5 l alaplé 
  • kb 600 g zeller szál
  • 2 kanál olíva olaj
  • 2 kanál szárított hagyma 
  • 1 tojásfehérje (a 2. és 3. fázisban egész tojás)
  • bors

elkészítés

Először az alaplét készítjük el.

A zellert megmossuk és apró kockákra vágjuk. Egy mélyebb edényben 2 kanál olíva olajat felforrósítunk és hozzá adjuk a zellert, 2 kanál szárított hagymát és hagyjuk megpuhulni a zellert. 
Ezután átöntjük ebbe az edénybe az alaplevet és pár percig főzzük. Hozzá adunk 1 tojásfehérjét és sózzuk borsozzuk ízlés szerint.
Végül botmixerrel pürésítjük a levest.

Normál ételhez tálalhatjuk, de étkezések közben is fogyasztható.
TIP: Adjon e leveshez Prodietix sajtos krutont, így akár már az első fázisban is fogyaszthatja proteines ételént.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend megfelel az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval