Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Fogyjon le otthona kényelméből!

Az elmúlt hetekben sokunk számára más lett az életritmus. Gyakoribb hogy otthonról dolgozunk, és csak néha teszünk egy kis sétát. Gyakran nincs lehetőségünk tornázni sem.

Sajnos az élet ritmusának lassulása néhány plusz kilót eredményezhet. Ennek ellenére létezik olyan étrend, amely lehetővé teszi a zsírvesztést anélkül, hogy a testmozgás és az aktív életmód befolyásolná. Tehát mit tehet a fogyásért akkor is, ha a helyzet nem teszi lehetővé, hogy olyan aktív legyen, mint korábban?

A Prodietix 16 diétaprogramot kínál, amelyek a keton diéta elvén alapulnak. Ez egy orvostudomány által elismert módszer, amely nagyszerű eredményeket hoz a fogyásban. A diétaprogramok számos paraméterhez vannak igazítva, mint a nem, az életkor, a foglalkozás típusa, a fizikai aktivitás és az alvás. A más típusú étrendektől eltérően a minőségi fehérjék stabil és kiegyensúlyozott bevitelének köszönhetően szinte kizárólag a zsírszövetet csökkenti. És még anélkül is, hogy szükség lenne fizikai aktivitásra.

A fehérje-étrend tehát a csökkentett diéta megfelelő típusa még mozgáskorlátozottak számára is. Más szóval, a Prodietix lehetővé teszi, hogy a szó szoros értelmében fogyjon a kanapé kényelméből. Próbálja ki, melyik étrend-program megfelelő az Ön számára!

Próbálja ki, melyik étrend-program felel meg az Ön számára, és rendelje meg otthona biztonságából.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval