Francia keto diéta

Ferenc J., 31 éves

"A Prodietix diétával 

30 kilót fogytam 12 hét alatt... "

Ferenc J., 31 éves

Eredetileg 20kg súlycsökkentést terveztem, de sikerült 30kg-t lefogynom!!!

A Prodietix diétáról a barátomtól hallottam, akinek sikerült vele lefogynia. Én mivel egész életemben diétákat próbálgattam, egy kicsit szkeptikus voltam. Jo-jó effektus, koktélok, gyors diéta, és persze a magas ár... A barátom viszont meggyőzött, hiszen láttam hogyan sikerült a Prodietix diétával lefogynia. Ha már valamit elkezdek akkor szeretem jól csinálni, ezért rögtön a leghosszabb M4 programot rendeltem meg három hónapra. Végül is már abban a fázisban voltam hogy a plusz kilók nagyon nagy veszéllyel voltak az egészségemre.

A diéta előtti fényképem magáért beszél. Alig kaptam levegőt, nem tudtam gyorsan mozogni, vagy rendesen tornázni. Igaz hogy nem látszik, de nagyon szeretek sportolni. :) Nem mondom hogy a diéta könnyű volt. Az első 14 nap óriási változást jelentett, de az eredményekre nem kellett sokat várni. Így lassacskán az összes ismerősöm aki nem hitt a diétában és már az elejétől kezdve próbálták aláásniaz önbizalmamat saját szemükkel láthatták hogy mégis működik. Az eredeti terv szerint 20kg-t kellett volna fogynom, végül összesen 30 kg-t sikerült fogynom!!! Ezt a legvadabb álmaimban sem tudtam elképzelni.

Ez a három hónap igazán motivált, és a súlyomat a diéta után is meg szeretném tartani. El akarok kezdeni edzeni rendszeresen, és a kedvem is sokkal jobb... Köszönöm a Prodietix csapatnak, tényleg "megérik a pénzüket" :) 

diéta előtt

diéta  után

súly

128 kg

98 kg

mellbőség

127 cm

110 cm

derékbőség

122 cm

102 cm

csipő

123 cm

105 cm

comb 

75 cm

61 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval